Spelrek 29/7: AIK-Kalmar

Published by Philip on

Allsvenskan : AIK-Kalmar

AIK har ett tufft matchade för tillfället i och med dubbelspelande i Europa League. De svartgula har dock hela seriens kanske bredaste trupp. Speciellt efter att Heradi Rashidi, Panos Dimitriadis och Sebastian Larsson hämtats in under sommaren. Så sent som i torsdags hade Gnaget bortamatch i Europa League, dock var det i Köpenhamn mot Nordsjälland så ingen längre resa. Där blev det visserligen förlust med 0-1 efter att AIK missat både straff och flera frilägen. Kan de komma upp samma fina prestation igen skall AIK ha goda chanser till att behålla sin 27(!) matchers obesegrade svit i Allsvenskan.

Kalmar FF var obesegrade hemma på Guldfågeln Arena efter vårsäsongen, men nu kommer smålänningarna från två raka hemmaförluster. Överhuvudtaget har Nannes gäng visat dålig form på sistone. Räknar vi med träningsmatcherna under uppehållet har KFF förlorat 6 av sina 8 senaste matcher, inte kommer det bli lättare nu mot obesegrade AIK. På bortaplan har Kalmar torskat 4 av 7 bortafajter denna säsong.

Kalmar besegrade faktiskt AIK på Friends Arena förra säsongen, men innan dess hade AIK 3 raka segrar mot de rödklädda.

Vår rek

AIK leder Allsvenskan och har fortfarande inte förlorat i seriespelet. På hemmaplan har de vunnit 5 av 7 matcher. Alla 5 segrarna har vunnits med minst 2mål. En spelbild där AIK trycker in 1-0 efter ungefär halva matchen och Stefanelli kontrar in 2-0 i slutskedet känns på förhand väldigt troligt. Coolbet erbjuder 2.65 på AIK -1.5 hcp vilket känns alldeles för bra för att inte synas! 

  • Samtliga AIK:s hemmavinster under säsongen har kommit med minst två måls marginal
  • KFF kommer från två raka förluster där de blivit nollade
  • AIK bör ha högre motivation då de slåss i toppen medan Kalmar är ett mittenlag
  • Möjligen kan AIK:s täta matchande sätta sig i benen

Har du inget konto hos Coolbet kan du skapa ett HÄR!

  • Sätt in 1.000 SEK
  • Få 1.000 SEK i sportbonus
  • Omsättningskrav: 6x bonus
  • Minimum odds: 1.5

0 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *