Spelrek 3/10 till Manglerud-Vålerenga: Toppen mot botten!

Published by OskarJ on

Manglerud
Oavgjort
Vålerenga
coolbet
 • Insättning: 1.000 SEK
 • Bonus: 1.500 SEK
 • Omsättningskrav: 6x bonus
 • Minimum odds: 1.50

Speltips

 • Match: Manglerud-Vålerenga
 • Datum: 3 oktober
 • Tid: 18:30
 • Speltips: Över 4.5 mål
 • Odds: 1.60
 • Units: 4/5 units
 • Spelbolag: Coolbet

Hallå där! Två av två torskar igår tyvärr, Borlänge gjorde dessvärre inte jobbet fullt ut. Idag är det massor av matcher i norska hockeyn och jag har hittat ett spel i matchen Manglerud-Vålerenga.

Manglerud kommer tampas i botten i år

Manglerud har en seger på fem matcher i årets serie och den kom mot Grüner som är det sämsta laget i denna serie. Annars har det varit torsk för hela slanten och man har egentligen varit utspelade i många av matcherna. Manglerud startade serien på -3 på grund av knackig ekonomi förra året och kommer få det jobbigt i år och med Narvik, Grüner och Stjernen tampas i botten. Manglerud har redan lirat tre hemmamatcher denna säsong och facit är en vinst och två torsk. Manglerud har knackiga siffror i specialteams, dock så kommer man plocka sina segrar i år på hemmaplan. 

Manglerud har på pappret ett sämre lag i år än förra, Kjetil Martinsen leder interna på fem pinnar. Gustaf Berling är en kille som inte riktigt fått upp farten än men har skillsen, även Mathias Trygg har ett bra CV och håller bra nivå. Målvakten Oscar Fröberg hämtades från Almtuna och är en bra målvakt. En seger på dom elva senaste matcherna är facit för Manglerud när man möter Vålerenga. 

Ganska knackig start av Vålerenga

Vålerenga vann serien förra året men rök i semifinalen i slutspelet. I år har man startat ganska dåligt och ligger endast på en femte plats i tabellen men det kommer såklart ändras längre in på säsongen. Vålerenga har faktiskt endast gjort åtta mål på lagets fem matcher denna säsong, men man har också endast släppt åtta. 176 skott på mål har man fått iväg på fem fighter och det snittar ungefär 35 skott per match och då är det dåligt att endast gjort åtta mål men det kommer släppa för en av guldfavoriterna.

Tappet av Rasmus Ahlholm är såklart kännbart, hans radarpartner Tobias Lindström är en riktigt bra spelare men har bara gjort ett mål så här långt. Vålerenga har på pappret ett av seriens bästa lag med Martin Röymark, Andreas Stene, Linus Rotbakken och Filip Gunnarsson. Har kikat en del matcher och Vålerenga har långa delar av matcherna varit väldigt överlägsna men inte riktigt fått till målskyttet, perfekt läge ikväll att målskyttet släpper. Vålerengas både målvakter har över 92% och det är såklart mycket bra.

Dagens speltips

Över 4.5 mål är för mig ikväll ganska säkert spel. Tror nästan att Vålerenga löser det själva ifall spelet sitter men vågade inte riktigt spela handikapp på Vålerenga då dom startat ganska knackigt. Enda minus för spelet är att Vålerenga gör få och släpper in få mål, men då har man inte mött något av bottengängen än. Över 4.5 mål tar jag alla dagar i veckan och om formen för Vålerenga hade varit bättre hade detta varit ett maxspel. Lycka till!

Jag väljer därför att spela över 4.5 mål till oddset 1.60.

 • Massor av spetskvalité i Vålerenga
 • Det kommer släppa för Tobias Lindström snart
 • Det har blivit mycket mål i dom senaste matcherna lagen emellan
 • Vålerenga har endast släppt in åtta mål

Oddset hittar vi hos Coolbet som erbjuder en bonus upp till 500 SEK för nya kunder. 
Missa inte vår lista samtliga sportbonusar.

Ni har väl inte missat att Spelrek har en Facebookgrupp? Där kan du dela med dig av dina egna speltips och dessutom delta i tävlingar och ta del av exklusiva speltips


0 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *