Spelrek 3/9: Sundsvall-Sirius

Published by Philip on

Allsvenskan : Sundsvall-Sirius

Sirius har egentligen haft det tufft hela säsongen. Det var bara under en kort period under sommaren som Uppsala-gänget fick en knäpp och vann fyra raka matcher. De segrarna togs dock mot svagare motstånd. Sirius har fortfarande inte besegrat något lag på den övre halvan denna säsong. Laget räcker helt enkelt inte till.

I söndags ställdes de mot Malmö på bortaplan. Då lyckades de blåsvarta hålla jämna steg i den första halvleken mot ett rejält roterande Skånelag. De regerande svenska mästarna vilade en hel del spelare inför Europa League-returen mot Midtjylland på torsdag. Trots det körde de över Sirius fullständigt i den andra akten. Slakten slutade med hela 5-0.

Nu väntar återigen ett lag på den övre halvan. GIF Sundsvall har stått för en makalös säsong och knäppt alla experter på näsan. Innermittfältet med Ciercoles och Batanero tillhör de bästa i serien och framåt har Linus Hallenius levererat ordentligt. Med sina elva mål ligger han tvåa i skytteligan.

Senast vann Giffarna Norrlands-derbyt mot Östersund efter ännu en stark insats. Sundsvall och Sirius möttes i juli på Studenternas och då vann Sundsvall med klara 3-1. Det lär bli ännu större siffror på NP3 Arena.

Vår rek

Sirius har haft tufft mot de svårare lagen under säsongen och släpper in otroligt mycket mål. På 19 omgångar har de släppt in hela 45 mål. På Sundsvalls konstgräs finns det noll chans att Sirius håller tätt. Bethard erbjuder 2,34 för -1 asian handikapp på Giffarna. (Pengarna tillbaka vid uddamålsvinst) Det är ett riktigt bjudodds som bara är att syna.

  • Sirius har fortfarande inte vunnit mot ett lag på den övre halvan.
  • GIF Sundsvall visar riktigt stark form.
  • Sirius har släppt in åtta mål på sina två senaste matcher.
  • Sundsvall har egentligen inget att spela för så motivationen finns hos gästerna.

Har du inget konto hos Bethard kan du skapa ett HÄR!

  • Sätt in 1.250 SEK
  • Få 1.250 SEK i sportbonus
  • Omsättningskrav: 6x bonus
  • Minimum odds: 1.75

0 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *