Spelrek 30/8 till Berankis/Londero-Cressy/Smith

Published by OskarJ on

Berankis/Londero
Cressy/Smith
888sport
 • Insättning: 1.000 SEK
 • Bonus: 1.500 SEK
 • Omsättningskrav: 10x bonus
 • Minimum odds: 1.50

Speltips

 • Match: Berankis/Londero-Cressy/Smith
 • Datum: 30 augusti
 • Tid: 17:00
 • Speltips: Cressy/Smith
 • Odds: 1.68
 • Units: 4/5 units
 • Spelbolag: 888sport

Hallå där! 5/7 senaste dagarna får anses som godkänt, tennisen har varit den absolut bästa inkomstkällan i mina spel, där jag är över 30 units plus senaste veckorna. Idag kör vi fortfarande första rundor i dubbelturneringen. Londero/Berankis som nästan aldrig lirar dubbel möter Cressy/Smith som är ett intressant par.

Dålig statistik för båda killarna

Londero gjorde en halv okej singeltävling, han slog Sam Querrey i första omgången sedan gick mötte han Novak Djokovic där han torskade i tre raka men men hade ett par chanser att plocka ett set, matchen varade 2 timmar och 15 minuter. Han är en skicklig singelspelare, men dubbel är inte Londeros bästa grej, 2-7 är matchstatistiken i år och som ni ser spelar han inte alls många dubblar och han har aldrig lirat ihop med Berankis. Berankis även han gjorde en ok singeltävling genom att vinna runda ett och plockade set på Carreno-Busta i omgång två. Berankis har vunnit en dubbelmatch i år och det var i Roland Garros där motståndarna gav upp när det stod 3-0 i första set. Jag tror att grabbarna här ställer upp endast för att man kammar hem 17 000 dollar vid torsk i första rundan, man hoppades såklart på en bra lottning och man fick en ”halv bra” lottning, man åkte in på något seedat par. Nej, Londero/Berankis är lite för dåliga för att hävda sig i dubbel, man är singelspelare och när man spelar singelspel i dubbel måste man möta ett ganska svagt par för att vinna. Grabbarna har inte ens vunnit matcher på Challengertourens dubbel. Grabbarna har redan kammat hem över en miljon i prispengar så man är väldigt nöjda.

Smith/Cressy mer samspelta

Det är inget supermeriterad par som Berankis/Londero stöter på, men det finns kvalite i grabbarnas dubbelspel. Smith är rätt dålig om man ska kolla rankingen, men spelar mycket dubbel och har hållit till på collagetouren där han vann hela NCAA tillsammans med Cressy. Cressy är däremot mer meriterad om man kikar på rankingen, han plockade även set på Mahut i kvalet till US Open. Killarna spelar som oftast på challengertouren och gör det helt okej, dom fick chansen i en ATP tävling tidigare i år och var ytterst nära att slå ut Zverev/Monroe. Killarna är 1.98 båda två och servar väldigt bra. Okej, killarna på pappret ser inte ut att hålla på denna nivå, men har man vunnit NCAA så sent som i maj så är man ett riktigt skickligt dubbelpar, därför är rankingen inte så bra då Colleges tennis inte ger ATP poäng. Som jag skrev innan så är killarna precis under 2 meter långa och pangar på riktigt bra, man söker upp nätet fint och har bra räckvidd. Har ett par kontakter som spelar/spelat collage och säger att grabbarna är riktigt bra och enligt mig ska dom ha väldigt stor segerchans mot två singelspecialister.

Dagens speltips

Singelspelare VS Dubbelspelare brukar sluta på ett sätt. I grand slam tävlingarna spelas dubbeln som vanliga tresetare alltså inte avgörande boll vid 40 lika och inte till 10 poäng i avgörande set, då är det fördel för det lite bättre paret. Varför? För att det blir ofta tillfälligheter som avgör vid 40-40 och avgörande boll, och först till 10 poäng i ett avgörande, det sämre paret har ofta större chans att vinna matcher då. Cressy/Smith som har bra form tror jag har bra segerchans mot två killar som knappt kan vinna dubbelmatcher.

Jag väljer därför att spela Smith/Cressy till oddset 1.68.

 • Vann NCAA i maj
 • Cressy/Smith har spelat mycket ihop och känner varandra bra
 • Berankis/Londero har knappt vunnit några dubbelmatcher på senare tid
 • Berankis/Londero är bra singelspelare och har varit med om stora tävlingar förr, något Cressy/Smith aldrig har spelat.

Oddset hittar vi hos 888sport som erbjuder en bonus upp till 500 SEK för nya kunder. 
Missa inte vår lista samtliga sportbonusar.

Ni har väl inte missat att Spelrek har en Facebookgrupp? Där kan du dela med dig av dina egna speltips och dessutom delta i tävlingar och ta del av exklusiva speltips


0 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *