Spelrek 30/9: Dagens Dubbel

Published by Linder on

bet365
 • Insättning: 1.000 SEK
 • Bonus: 1.000 Spelkrediter
 • Omsättningskrav: 6x bonus
 • Minimum odds: 1.20

Speltips

 • Match: Hannover/Nurnberg - Ingolstadt/Unterhaching
 • Datum: 30/9
 • Tid: 19:00
 • Speltips: Spelet
 • Odds: 2.22
 • Units: Flat
 • Spelbolag: Bet365

Det var en ok helg för rekandet. Waldhof Mannheim tog poäng hemma mot Hansa Rostock men Leipzig klappade ihop och föll till 0-3 hemma mot Schalke innan man lyckades reducera till 1-3. 

Idag har jag hittat 2 fina spel som jag slår ihop till en dubbel strax över 2,2 i odds!

Absteiger Kampf

Kvällens första match hittar vi i 2.Bundesliga där 2 av de nedflyttade lagen inför säsongen möts. Både Hannover och Nürnberg har underpresterat kraftigt, Hannover vars klubb fortfarande har interna stridigheter på styrelsenivå ligger på 14e plats, endast 1 poäng ovanför negativt kvalstreck och Nürnberg ligger på 11e plats 1 poäng före Hannover. Hannover har haft problem med målskyttet på hemmaplan och har endast mäktat med 2 baljor hittils. I båda lagens fall så är det på bortaplan målen trillar in, där båda lagen har målskillnaden 6-6 sett över 4 respektive 3 spelade matcher. 

Jag kommer att gå på underspelet här dom båda lagen möttes i Bundesliga förra säsongen och båda matcherna slutade 2-0. 

Varningsflaggen här är på Nurnbergs målsnitt på bortaplan hittils. 3 spelade matcher och ett snitt på 4.00. 

Formkurvorna pekar åt olika håll!

I 3.Liga är det dags för ett Bayern derby där liga 3:an (3 st står på 20 poäng) Unterhaching åker till Audi-Sportpark för att slå ett sviktande Ingolstadt. Ingolstadt som åkte ur 2.Bundesliga förra säsongen men som inledde den här säsongen typ så bra man kan, 14 inspelade poäng på 6 matcher innan första förlusten kom. Den har följts av ytterligare 2 och i en som vanligt oviss liga så har man halkat ner från toppen till 8:e plats. Visserligen bara 6 poäng upp till toppen men tunga lag framför sig!

Unterhaching har 3 raka segrar och är trots det underdogs. Unterhaching slog Würzburger Kickers i en 9 måls batalj (5-4)i den andra omgången. Men har bara hållit nollan i 1 bortamatch hittils.

Ingolstadt å andra sidan är målgladare i sitt hemmaspel där man snittar 4.25 mål per match. 

Unterhaching slåss i toppen och kan gå upp i ensam ledning vid minst 1 poäng. Jag är rätt säkra på att man också hittar målet men kanske får hämta ut bollen ur eget nät för Ingolstadt kommer gå för 3:an och ett kliv ett par hack upp i tabellen.

Dagens speltips

I första matchen är det målen som lyser med sin frånvaro lagen emellan som är tungan på vågen, Hannover gjorde väldigt lite mål förra säsongen och inte mycket har ändrats i år. Ett snitt på låga 0.67 skrämmer ingen. 

I Bayern derbyt har jag svårt att se hur lagen inte ska göra en del mål. Båda lagen är ute efter alla 3 poäng även om Unterhaching kanske är nöjda med 1 pinne på bortaplan. Båda lagen gör mål är spelet här!

Jag väljer därför att spela Under 3.5 mål/BLGM  till oddset 2.22

Oddset hittar vi hos Bet365 som erbjuder en bonus upp till 1000 SEK för nya kunder. 
Missa inte vår lista samtliga sportbonusar.

Ni har väl inte missat att Spelrek har en Facebookgrupp? Där kan du dela med dig av dina egna speltips och dessutom delta i tävlingar och ta del av exklusiva speltips


0 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *