Spelrek 4/12 till Manchester United – Tottenham: Lag som läcker

Published by Isak on

Manchester United
Oavgjort
Tottenham
 • Insättning: 1.000 SEK
 • Bonus: 1.000 Spelkrediter
 • Minimum odds: 1.20

Speltips

 • Match: Manchester Utd - Tottenham
 • Datum: 4e december
 • Tid: 20:30
 • Speltips: BLGM - Ja
 • Odds: 1,66
 • Units: 5/5
 • Spelbolag: B365

En match jag länge haft mina ögon på. Två lag som läcker och läcker, deras bästa vapen på slutet har varit offensiven för att försöka göra fler mål än motståndaren. Mourinho gör återkomst på Old Trafford och jag tror vi får se mål åt bägge hållen. Tänker därför lägga 3 units pregame och sen göra två refills förutsatt att första målet inte kommit tidigt.

Tottenham

Sedan Mou tog över har man fortfarande inte lyckats täta till försvaret. Man har släppt in 6 mål på 3 matcher. Varav två stycken på hemmaplan mot Bournemouth och Olympiakos och tredje borta mot West Ham.
En ny tränare med sina tydliga tankar om hur man ska spela betyder omställning och kanske lite förvirring, därför tror jag det bara gynnar vårat spel här och att United ska hitta igenom Spurs försvar. 

Med Lloris och Vorm skadade så har argentinaren Gazzaniga fått chansen mellan stolparna. Men han har fortfarande inte fått hålla en enda nolla, 8 raka matcher med insläppta mål.  

Faktum är att Tottenham har släppt in mål i 13/14 matcher denna säsongen. 
Samtidigt har man själva gjort mål i 12/14 matcher varav 6/7 på bortaplan.  
Landar på BLGM i 11/14 matcher och i 6/7 bortamatcher. 

En otrolig kompetens i offensiven, Dele Alli kommit igång rejält på slutet och står tillsammans med Son för 4 vardera medan giganten Kane såklart toppar på 7 mål. 

Manchester United

Manchester United har problem mot de sämre lagen och höjer sig faktiskt rejält mot de större klubbarna. De enda tre matcherna de gått mållösa har varit mot lag i nedre halvan och på bortaplan (Newcastle, Bournemouth och West Ham).

11/14 matcher har man alltså gjort mål och i 7/7 hemmamatcher. 9/9 inkl cupmatcher.
Man har släppt in mål i 12/14 matcher och i 5/7 hemmamatcher. 
Landar på BLGM i 9/14 matcher och i 5/7 hemmamatcher.

Old Trafford och hemmalaget är ju välkänt för Mou så han om någon bör veta hur man kan penetrera deras försvar. Ett försvar som just nu känns lite oklart, innermittfältet alldeles för dåligt och rotationer i en backlinje där man byter dåligt mot dåligt (Ashley Young, Phil Jones and so on..)  Williams är duktig men alldeles för ung och missar på mycket, han har fått chansen tre gånger från start i PL och tagit gult kort i samtliga. Luke Shaw är precis tillbaka från skada och har inte spelat 90 min i PL sedan inledande två matcherna i augusti. Detta betyder Ashley Young från start på kanten och kanske ger Phil Jones en chans IGEN, trots att han inte bör få en. Han kommer isåfall in med ett rejält rubbat självförtroende efter tabbe och utbytt i halvtid senast m.m.

Dagens speltips

Tottenham har den här säsongen hittat nät på bortaplan mot lag som City, Liverpool, Arsenal och Leicester. Då tror jag absolut att Mourinhou med deras vassa offensiv kan göra det på ett välkänt Old Trafford.

Tottenham har läckt hela säsongen och att man precis bytt tränare hjälper inte (ännu). 
Deras chans idag är att göra fler mål än United. Ett United som precis fått tillbaka Martial som kan skapa en fin trio fram med Daniel James (3 mål vardera) och Rashford (7 mål). 

Lagens senaste matcher har varit målrika åt båda hållen.

Uniteds senaste tre matcher (2-2, 3-3, 3-1) Tot 14 mål.
Spurs senaste tre matcher (3-2, 2-3, 1-1) Tot 12 mål.

BLGM – Ja sitter alltså i 5/7 hemmamatcher för hemmalaget och 6/7 bortamatcher för bortalaget.

Ö 2,5 sitter i 4/7 hemma för Man U med ett snitt på 2,9 mål/match och i 6/7 borta för Spurs med ett snitt på 3,4 mål/match.

3/5 units @ BLGM – Ja (1,66 B365)
2/5 units @ BLGM – Ja (LIVE Refill)
3/5 units @ Totalt Ö 2,5 mål (1,90 B365)

 • Målvakten Gazzaniga har fått släppa in mål i 8 raka matcher då Spurs släppt in i 13/14 matcher denna säsongen.
 • MUN läcker också och släppt in mål i 12/14 matcher.
 • Mourinhou vet hur de ska hantera Old Trafford och ta sig igenom hemmalagets försvar. Ett försvar som lider av rotationer p.g.a. skador och gula kort.
 • Spurs gjort mål i 6/7 bortamatcher och MUN släppt in i 5/7 hemmamatcher.
 • MUN gjort mål i 7/7 hemmamatcher och Spurs släppt in i 7/7 bortamatcher.
 • Kane och Rashford båda på 7 mål efter 14 matcher.
 • Uniteds senaste tre matcher har innehållit 14 mål, Spurs senaste tre, 12 mål.
 • Ö 2,5 sitter i 10/14 för Spurs och 6/7 på bortaplan.
 • MUN är lite mer målsnålt lag där 2,5 linan passeras endast i 6/14 matcher och 4/7 men här tror jag vi får god hjälp av motståndarna, och eftersom bägge lagen läcker så pass mycket bör vi se minst 3 mål.

Oddsen hittar vi hos B365 som erbjuder en bonus upp till 1 000 spelkrediter för nya kunder. 
Missa inte vår lista samtliga sportbonusar.

Ni har väl inte missat att Spelrek har en Facebookgrupp? Där kan du dela med dig av dina egna speltips och dessutom delta i tävlingar och ta del av exklusiva speltips


0 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *