Spelrek 6/8 : Sjunkande skeppet Elfsborg

Published by Oskar on

Allsvenskan : IF Elfsborg - Östersund FK

Tillsammans med IFK Göteborg så har Elfsborg stått för kanske säsongens svagare insatser. De två lagen som allt som oftast ska vara med och slåss uppe i toppen placerar sig på en 11e respektive 12e plats och är inte många förluster ifrån att på allvar vara inblandade i bottenstriden. 

Med vetskapen av detta så ska Östersund ta emot ett av allsvenskans just nu formstarkaste fotbollslag, nämligen Östersund. Ett Östersund som såg riktigt svaga ut i inledningen av allsvenskan men som tillslut fick igång maskineriet igen och nu är obesegrade sedan början av maj. För att Elfsborg ska kunna ha en chans att vinna så är de dags att de lyckas få igång på målskyttet igen eftersom de lämnat de 3 senaste matcherna med 0 gjorda mål. Annat är det för Östersund som gjort hela 18 mål på de 7 senaste matcherna, samtidigt som man släppt in 8 mål. 

Lagen möttes uppe i Östersund för 2 veckor sedan i en match som slutade med 1-0. 

Båda lagen har tillgång till fulltaligt lag (Elfsborg saknar McVey som spelat 1 match iår). 

Vår rek

Trots att Elfsborg varit iskalla framåt och inte lyckats göra mål de 3 senaste matcherna så har de trotsallt en fin offensiv som är kapabel till att göra mål. Östersund är de topplaget som släppt in flest baljor samtidigt som man går mycket mål framåt. Vi alla minns säkert matchen förra året när det stod 2-2 i 85e minuten innan det spårade ut totalt och slutade hela 4-4. Får hoppas på något liknande iår. 

Spelet vi lägger blir därför Över 2.75 mål i matchen till 2.06. Oddset hittar vi hos 888sport som erbjuder en insättningsbonus upp till 1.500 SEK för nya kunder. 

  • 3/5 gånger har det slutat över 5 mål inbördes
  • Östersund öser mål framåt
  • Östersund har hållit nollan 1/6 senaste bortamatcherna
  • Elfsborg gjort 0 mål på 3 matcher

Har du inget konto hos 888sport kan du skapa ett HÄR!

  • Sätt in 1.500 SEK
  • Få 1.500 SEK i sportbonus
  • Omsättningskrav: 10x bonus
  • Minimum odds: 1.5

0 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *