Na'Vi vs Vitality

Speltips: Vitality rak

Spelstopp: 16:30

Odds: 1.72

Units: 3 (1-5)

Liquid lyckades dessvärre inte knipa vinsten emot FaZe när de förlorade 2-0. Ikväll drar nya gruppen av Blast igång där det är Astralis, Complexity, Na’Vi och Vitality. Gruppfavoriterna Astralis ställs först emot Complexity.

Na'Vi's prestation i ICE

Na’Vi spelade under den gångna veckan ICE Challenge turneringen där de var en ibland favoriterna tillsammans med Mouse. De hade ett väldigt skakigt resultat på sin första match där de mötte Godsent. Det såg länge väldigt bra ut för Na’Vi som tog första kartan ganska säkert och fick en bra start på andra kartan. Där kom dock problemen. Godsent lyckades plocka hela nio rundor på T sidan i halvtid och spelade ”enkelt” av kartan och vann den med 16-12. Tredje kartan var tight hela vägen igenom men slutade med att Na’Vi plockade seger med 16-13. 

De mötte sedan OG och Godsent igen, och denna gång gick det bättre, de vann med 2-0 väldigt övertygande båda gångerna. Väl i finalen mötte de mousesports, det enda lag som var ett ”topplag” utöver dem själva, och där kom genast problemen. Man såg väldigt tydligt att perfecto, den nya spelaren i Na’Vi, inte hade ”spelat in sig” ordentligt i laget. Det fanns viss kommunikationsproblem när mouse gjorde ”konstiga” saker och kaoset kom där många blev skjutna med en granat i handen eller ryggen tillvänd. 

Vitality

Vitality kommer in kalla till denna turnering efter att ha varit på break sedan slutet av December. Det senaste vi såg av dem var i Ryssland under Epicenter, där de vann hela turneringen och deras unga stjärna Zywoo blev MVP. Sedan dess har han även blivit tillgiven världens bästa CSGO spelare 2019 utav HLTV, något som är extremt speciellt för en spelare under sitt ”rookie” år. De kommer in i denna turnering efter drygt två veckors bootcamp med laget i Polen där de har varit väldigt nöjda med det spelet som de har fått till. 

Dagens speltips

Det som vi såg på Na’Vi under spelet emot Mouse tror jag vi kommer få se endel av idag också. Spelarna i Vitality är väldigt vana vid att spela på ett sätt som man inte kan ”förbereda sig” på, och det är där problemen kommer att komma för Na’Vi. Detta är något som coachen och spelarna i Vitality garanterat snappade upp under finalen igår mot mouse och har säkert speciella spel just för denna match.

Därför spelar jag Vitality rak till oddset 1.72. 3u (1-5)

DOCK tror jag att Dust2 kan bli svårt för Vitality, beroende på hur mycket de har praccat den såklart.

Därför spelar jag Resultat: 2-1 Vitality till oddset 3.25. 1u (1-5)

Oddset hittar vi hos Betway som erbjuder 100 % upp till 1.000 SEK

  • Na'vi såg skakiga ut mot ett "bra lag"
  • Vitality har haft en långt och bra bootcamp senaste veckorna
  • Första "officiella" matchen för Vitality på över 45 dagar

Gå med i vår facebookgrupp

I vår facebookgrupp hittar du exklusiva speltips och roliga tävlingar

spelrek

Spelrek.se är en obereonde aktör. Vi är inte knutna till något spelbolag och våra recensioner är våra egna åsikter.