Na'Vi vs Astralis

Speltips: Astralis -1,5

Spelstopp: 16:30

Odds: 1.85

Units: 2 (1-5)

Vitality löste vinsten igår relativt enkelt, vi plockade hem ett par units och idag hoppas vi på att göra detsamma! Världsettan Astralis tar emot Na’Vi som nyligen tagit in Perfecto, kan CIS mixen komma upp till en nivå att tävla med dem och göra det till en jämn bo3?

Oväntade förlusten för Astralis

Astralis kom in i mötet emot CompLexity som EXTREMA favoriter. Oddsen låg ungefär på 1.04 innan matchstart. Efter att Astralis plockade på sig en 5-0 ledning på motståndarna kartval, kände många att det redan var klart och att Astralis bara behövde spela av mötet med en enkel 2-0. Femman i CompLexity hade andra planer och gick sedan och vann 15 utav 17 rundor och försäkrade matchboll redan vid 15-7. Efter ett par rundor till Astralis stängde CompLexity kartan. 

Sedan anlände dem till Vertigo, en karta som Astralis har visat dominans på väldigt länge och en karta som compLexity länge har haft som instaban, något som visade sig vara ett utav deras äss i rockärmen. CompLexity hade ANTI-stratat Astralis så hårt på denna karta, att vad Astralis än gjorde så hade dem ett svar. Magisk, en utav spelarna i Astralis, sa till och med under matchen något i stil med ”Jag vet *** inte vad som händer.” när de hade förlorat många rundor irad på den andra kartan. Astralis förlorade till sist kartan med 16-12 och serien med 2-0

Na'Vi's dåliga lagspel

Som skrivet i förra reken som gällde Na’Vi vs Vitality, hade jag väldigt stora tvivel på hur Na’Vi skulle lyckas spela tillsammans som ett lag med bl.a. deras kommunikation när det vart kaosaktigt och någon spelare ifrån Vitality gjorde något oortodoxt. Dessa tvivel stämde väl och vi såg Vitality fullständigt köra över Na’Vi på första kartan. Även fast boombl4 lyckades ge laget 7rundor i halvtid efter magnifika 22kills i halvtid, rann det iväg i andra halvan där Vitality vann 16-12. Ett resultat som egentligen borde varit med ensidigt om det inte var för just boombl4 som fortsatte med höga siffror i andra halvan. 

Den andra kartan såg relativt lovande ut för Na’Vi men hade inte planerat i närheten av tillräckligt på sin CT sida för att stoppa Vitality’s T-sida. De förlorade även denna karta och förlorade serien 2-0 efter att Vitality vann den andra halvan 8-2 och kartan totalt med 16-9.

Dagens speltips

Skillnaden på dessa lags förluster är massiva. Na’Vi kom inte tillräckligt förberedda och saknade strategier, Astralis kom in i en match där motståndarna hade studerat deras varenda drag samtidigt som de knappt hade några matcher att titta på själva, plus att många spelare i Astralis missade sina skott, en dåligt dag helt enkelt.

Idag när de möter Na’Vi, som de är vana vid att möta, kommer det vara en annan affär. De vet om själva att Na’Vi absolut inte har haft tid att studera deras match igår överdrivet mycket, och inte heller särskilt många matcher innan det då de nyligen spelade ICE challenge. 

Därför spelar jag Astralis -1,5 till oddset 1.85. 2u (1-5)
Oddset hittar vi hos Betway som erbjuder 100 % upp till 1.000 SEK

  • Två olika förluster som talar massivt för Astralis i dagens möte
  • Na'Vi ser fortsatt skakiga ut när det kommer kaos i matchen
  • Astralis är högst troligen mer förberedda för Na'Vi än vad de var för CompLexity
  • Ifall spelarna i Astralis fortsätter att missa sina skott, kan det bli svårt med en 2-0 vinst.

Gå med i vår facebookgrupp

I vår facebookgrupp hittar du exklusiva speltips och roliga tävlingar

spelrek

Spelrek.se är en obereonde aktör. Vi är inte knutna till något spelbolag och våra recensioner är våra egna åsikter.