Spelrek 8/8 till Northern Trust Open

Published by Mattias on

 • Insättning: 500 SEK
 • Bonus: 500 SEK
 • Omsättningskrav: 6x bonus
 • Minimum odds: 1.50

Speltips

 • Match: Northern Trust Open
 • Datum: 8-11 Augusti
 • Tid: 14:00
 • Speltips: Xander Schauffele
 • Odds: 35.00
 • Units: Flat
 • Spelbolag: Coolbet

Tävlingen spelas i New York och de 125 som tog sig in i slutspelet ska nu bli 70 efter den här tävlingen. Det är alltså gasen i botten direkt för många som behöver en bra placering för att avancera vidare till nästa slutspelstävling.

Efter att ha gått igenom oddslistorna/statistiken inför veckan så har jag landat i följande spel:

Jag kommer att försöka reka minst 3st spelare/tävling och tour varje vecka i lite olika oddsklasser.
Klass 1 = Lägre odds, oftast större namn med god chans att vara med i toppen inför söndagen. Generellt sett inte lika bra värde i dessa spel då jag som sagt anser att de större namnen ofta är övervärderade.
Klass 2 = Oftast odds mellan 30-80ggr insatsen. Här hittar man ofta riktigt bra värde. Det kryllar av vassa spelare som glider lite under radarn och kan vinna vilken vecka som helst. Är man lite rätt på bollen så kan det klirra fint i denna klass.
Klass 3 = Riktigt höga odds. Allt mellan 80-500ggr pengarna. I den här klassen rör det sig om riktiga långskott. Dock så är kapaciteten väldigt hög på alla i dessa startfält att även spelare i den här klassen vinner titt som tätt.

Klass 1

Xander Schauffele segrare @ 35.00 hos Coolbet – Klicka här för hämta 100 % oddsbonus

Motivering: Två segrar i år, rankad 4a i FedEx cup. Har ett spel som passar på alla typer av banor/förhållanden. Har spelat bra i slutspelet historiskt sett och är inte rädd för att gå upp emot de bästa i världen och slå dem. Anser att han har precis lika stor chans som alla toppnamnen att knipa en seger här.

Klass 2

Adam Scott segrare @ 45.00 hos Coolbet – Klicka här för hämta 100 % oddsbonus

Motivering: Adam Scott spelar inte jättemånga tävlingar under en säsong. Han har i år bara spelat 15 stycken. De bästa resultaten har varit två stycken andraplatser. Trots detta så ligger han ändå på 21a plats i FedEx cup. Hans spel tee till green är som vanligt av absoluta toppklass. Han har också fördelen att ha vunnit på banan i fråga. 2013 så vann han överlägset på Liberty National och jag har en känsla av att hans sparsamma spelschema kommer att vara till hans fördel i slutspelet. Varför inte inleda det med en seger?

Collin Morikawa segrare @ 51.00 hos Bet365 – Klicka här för hämta 100 % oddsbonus

Motivering: Här har vi en av tourens absolut hetaste spelare för tillfället. Gjorde debut på touren i år, har spelat 7st tävlingar där han har hunnit plocka sin första seger. Han har en snittscore på 68.73 och är högaktuell till priset årets rookie på PGA touren. Ung, orädd och har allt att vinna när han får chansen att tävla mot hela den samlade världseliten.

Klass 3

Sung-Jae Im segrare @ 91.00 hos Bet365 – Klicka här för hämta 100 % oddsbonus

Motivering: Gjorde ytterligare en bra tävling förra veckan när han slutade 6a i Wyndham Championship. En av tourens stabilaste spelare i år och det är bara en tidsfråga innan det kommer en seger. Tuffare startfält den här veckan, men 91ggr pengarna tänker inte jag lämna orört.

Övrigt

Topp 20 – Matt Kuchar @ 2.87 hos Bet365 – Klicka här för hämta 100 % oddsbonus

Motivering: Matt Kuchars smeknamn på touren är ATM. Bankomaten. Han har fått smeknamnet av en anledning. Anledningen är att han ständigt är med i toppen och levererar topplaceringar. Han har slutat top 20 i 12 av sina 19 starter i år. Han har 2 segrar och 3a i FedEx cup rankingen inför veckan.

Topp 20 – Rory Sabbatini @ 4.33 hos Bet365 – Klicka här för hämta 100 % oddsbonus

Motivering: Stabil spelare som har presterat sin bästa golf under den andra halvan av säsongen. Han har slutat top 20 i 8 av sina senaste 11 tävlingar och han slår mig inte som någon som viker ner sig under press. Han behöver en bra placering i helgen för att få spela vidare i slutspelet, och jag räknar med att han fixar just det.

Vi har sammanfattat samtliga oddsbonusar på marknaden och skrivit våra recensioner. Ta reda på vilket spelbolag som passar dig allra bäst.
Klicka här för att se samtliga bonusar

Ni har väl inte missat att Spelrek har en Facebookgrupp? Där kan du dela med dig av dina egna speltips och dessutom delta i tävlingar och ta del av exklusiva speltips

Categories: GolfSpelrek

0 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *