Spelreks VM-tips, summering samt prisutdelning.

Published by Gio on

Då var VM över för den här gången och Spelreks VM-tips likaså. Det blev en rafflande slutspurt med stora förändringar i rankingen ända in i det sista. Avgörandet föll slutligen på huruvida man prickat in rätt världsmästare eller ej då rätt finallag gav en rejäl poängboost.

 Vår topp tre ser ut som följande:

Andre Mørch, som i den senaste summering befann sig på en åttondeplats, satte rätt världsmästare vilket tog honom hela vägen upp på förstaplats. Pris: 3000 kr.

”Oaoxa” var även han länge med i topp 10 och spelade hem många poäng på slutet trots att han var den enda som inte hade Frankrike som världsmästare bland dem på prispallen. Detta då han trots allt tippade att Kroatien skulle sluta tvåa, vilket även blev hans placering i VM-tipset. Imponerande! Pris: 1500 kr.

Kim Hammerheim avslutar vår topp 3 och gjorde kanske den största resan i VM-tipsets slutspurt. Kim syntes inte ens till i vår sista summering inför slutspurten men seglade alltså hela vägen upp till en tredjeplats. Kim satte även han Frankrike som slutsegrare. Pris: 500 kr.

Här följer VM-tipsets topp 10:

Vi vill tacka alla som deltagit och hoppas att ni uppskattat tävlingen 🙂 Häng kvar i vår facebookgrupp för framtida tävlingar och massvis av speltips signerat både våra rekare och andra medlemma.

Till vinnarna: Vidare info kring hur ni claimar ert pris hittar ni i Facebookgruppen.

Stort grattis!

Categories: Nyheter

0 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *