Valencia vs Atalanta

Speltips: Över 2.5 mål

Spelstopp: 21.00

Odds: 1.54

Units: 4/5

Hallå där! Det vankas Champions League och det är alltid trevligt, det mindre trevliga är att de flesta fighterna kommer att spelas utan publik. Atalanta har 4-1 från hemmamötet och det ska mycket till för att Valencia ska vända steken, men man är starka på Mestalla. Häng med på analysen!

Två torsk på Mestalla på hela säsongen!

Valencia ligger för tillfället på en sjunde plats i La liga, dock bara fyra pinnar till Champions League platsen, och det är Getafe som ligger där. Hemma på Mestalla är man riktigt starka, dock är det ett minus att man spelar inför tomma läktare. Endast två nederlag har man haft på hemmaplan i år och det är mot Ajax och Real Madrid. Nu måste man dock framåt genom att försöka mäkta med minst tre mål i Atalantas målbur för att ha någon som helst form av chans att avancera, och mål gör man hemma på Mestalla, man har endast gått mållösa en gång från planen, det var mot Ajax i Champions Leagues gruppspel.

Det finns mycket kvalite i laget, Gamiero och Rodrigo kommer troligen starta på topp, vilket gör att man får två ganska kvicka killar. På mittfältet återfinns fina Parejo som fick näta i senast matchen, viktigt för honom. Både Garay och Mangala saknas, det gör att det blir lite kris i backlinjen. Cillesen kommer vakta kassen.

Det är full fart framåt som gäller för Valencia. Man vet att man måste göra mål och det kommer göra att man blottar sig lite bakåt, och då blir Ilicic som bäst. Dock vet man också att man kan göra 3-0 på Atalanta, får man ett tidigt mål kommer man köra på, tråkigt nog för Valencia har man inte publiken i ryggen.

Har världens chans att avancera till kvart!

Gasperinis mannar spelar en väldigt underhållande fotboll och det har belönats med en fjärdeplats i ligan och troligen avancemang i Champions League. Laget har bombat in hela 70 mål i Serie A, hela 20 mer kassar än självaste Juventus. På sina fem senaste matcher har man gjort hela 21 mål framåt, och bakåt har man faktiskt inte hållit nollan sen sex matcher tillbaka. Atalanta spelar en oerhört attraktiv fotboll, så har ni inget att göra 21.00 ikväll ska ni kika in Atalanta. 

Atalanta kommer till Spanien med nästintill full trupp, Sutalo och Toloi missar matchen, men knappast några viktiga pjäser. Josip Ilicic är lagets viktigaste spelare som gjort både mål och assist. Kvicka Muriel har gjort 13 kassar och springer mycket på Ilicic fina pastejer. Alejandro Gomez är också en fin mittfältare som kan lasta fram fina mackor till sina kvicka forwards. 

Atalanta är det målgladaste i laget i Europa. Atalanta har lite problem med defensiven, men när man sprutar in mål framåt gör det inget om man släpper några bakåt. Man har också ganska mycket bollinnehav i matcherna över 50% i CL och över 55% i Serie A.

Dagens speltips

Detta kommer troligen bli en underhållande historia. Valencia måste framåt och det gör att Atalanta kommer att få ytor med sina smarta spelare. Ilicic och Co går nästan aldrig mållösa, och Valencia är starka hemma på Mestalla, jag tror verkligen att matchen slutar men en bit över 2.5 kassar. Häng gärna med och lycka till!

Därför spelar jag över 2.5 mål till oddset 1.55.
Oddset hittar vi hos Nordicbet som erbjuder 100 % upp till 1.000 SEK

  • Atalanta har stått för otroliga 70 kassar i Serie A
  • Valencia är starka hemma på Mestalla
  • Första matchen var en öppen tillställning
  • Kan bli så att Atalanta stänger matchen tidigt och att publiken är minus för spelet

Gå med i vår facebookgrupp

I vår facebookgrupp hittar du exklusiva speltips och roliga tävlingar

spelrek

Spelrek.se är en obereonde aktör. Vi är inte knutna till något spelbolag och våra recensioner är våra egna åsikter.