Brentford-Leeds

Speltips: Brentford rak

Spelstopp: 20:45

Odds: 2.45

Units: 2/5

Helgen blev en riktig framgång. 4 av 5 spel rättades grönt och vi slutade på +8.13 U. Totalt har det blivit +17.15 U i februari, endast nio dagar in i månaden, mycket bra! Dagens speltips har jag hämtat från toppmötet i The Championship.

Brentford

Mycket bra form hos Londonlaget, framförallt hemma där man vunnit 9 av de 11 senaste k ligan. På de 12 senaste hemma och borta har de 8 vinster och bara 2 förluster.

Vid vinst här går man om Leeds som just nu ligger tvåa. Den stora nyckeln till framgången är defensiven som är bäst i ligan med 25 insläppta på 31 matcher. På hemmaplan har man faktiskt bara släppt in 12 mål på 15 matcher. 

Leeds

Precis som tidigare säsonger gjorde man en urstark höst, men har nu tappat formen helt. 4 förluster senaste 5 matcherna i ligan och endast 2 vinster på de 10 senaste. Orkar ett Bielsatränat lag inte med 46 matcher i The Championship?

Dagens speltips

Engelska andraligan är svår att spela på många gånger och jag håller nere insatserna lite här, men med rådande förutsättningar tycker jag att oddset på Brentford är alldeles för högt.

Därför spelar jag Brentford rak till oddset 2.45.
Oddset hittar vi hos Betsson som erbjuder 100 % upp till 1.000 SEK

  • Brentford har mycket bra form för tillfället och är hemmastarka
  • Leeds form är minst sagt dunkel och de bruka rasa i tabellen framåt våren

Gå med i vår facebookgrupp

I vår facebookgrupp hittar du exklusiva speltips och roliga tävlingar

spelrek

Spelrek.se är en obereonde aktör. Vi är inte knutna till något spelbolag och våra recensioner är våra egna åsikter.