Murray/Skupski vs Melzer/Roger-Vasselin

Speltips: Murray/Skupski

Spelstopp: 11:00

Odds: 1.87

Units: 4/5

Hallå där! Veckan började helt perfekt och min rek med Kontinen/Struff var nog min bästa under tiden hos Spelrek. Har hittat ett fint odds i samma tävling, även den i dubbeltävlingen. Det är två rutinerade dubbelpar som möts, Murray/Skupski från Storbritannien möter Melzer/Roger-Vasselin.

Började lira ihop under Wimbledon 2019!

Jamie Murray är brorsa till Andy Murray, Jamie spelar endast dubbel och har gjort det väldigt bra tillsammans med Bruno Soares och varit världens bästa dubbelspelare. I mitten på förra året bröt man samarbetet och Murray hittade landsmannen Neal Skupski. Skupski spelade med sin äldre broder Ken, men när frågan kom från Jamie så svarade han så klart ja. 

Säsongen 2020 har startat helt okej för laget, det var egentligen bara Australian Open som var sämre, man torska i andra rundan efter att ha bränt X antal matchbollar. Senast i Montpellier rök man i semin efter att ha bränt massa chanser att vinna matchen. Murray är en riktigt bra dubbelspelare, han är vänsterhänt och servar stabilt. Han har en av världens absolut bästa volley och lobbar. Hans medspelare Skupski är högerhänt och servar något bättre men är inte alls lika stabil dubbelspelare, men killarna har väldigt fin kemi på banan.

Murray/Skupski vann faktiskt mot Melzer/Vasselin för någon vecka sedan, en tight match där Murray/Skupski långt ifrån spelade sin bästa tennis. Murray är en av världens bästa dubbelspelare för tillfället, han startade året 2019 som nummer fem och nu är han nere på 25e plats. Skupski är 28a i världen.

Har inte startat 2020 på övertygande sätt

Det är två rutinerade killar som står på andra sidan nätet idag, 36 respektive 38 år. Edouard Roger-Vasselin är den bästa spelaren enligt rankingen, just nu på 19e plats, han har även varit en skicklig singelspelare. Melzer är 36a på rankingen men har varit topp 10 i såväl dubbel som singel. Killarna började lira ihop sent 2019 och har inte riktigt fått samarbetet att stämma. Man har inte nått längre än kvartsfinal sen man började kampera ihop. Jag tycker för tillfället att dom är ganska överskattade, men det finns potential i dom.

Roger-Vasselin är 185 centimeter lång och lirar med högern, serven är helt okej, det han är skicklig på är hans nätspel, han täcker nät otroligt fint och hittar mycket vinnare. Jurgen Melzer är vänsterhänt och har egentligen hela kittet för att vara en skicklig tennisspelare. Är dock 38 bast och kroppen har gått sönder förr.

Formen är inte god för killarna och i dubbel är det små marginaler som avgör, senaste tre torskarna för Vasselin/Melzer har varit efter supertiebreak och det är inget bra för självförtroendet. Att oddsen ligger hyfsat jämbördigt här köper jag inte. Murray/Skupski ska vara större favoriter.

Dagens speltips

Murray/Skupski vann senast i Auckland efter en tight match, man är också det bättre dubbelparet. Vasselin/Melzer servar lite för svagt för att vara med och slå dom allra bästa. Nästan två gånger pengarna på britterna ser jag som väldigt fint, 1-0 i inbördes i år är positivt och Murray/Skupski trivs på snabba banor inomhus, det gör inte deras motståndare som är bra mycket bättre på grus. Lycka till!

Därför spelar jag Murray/Skupski till oddset 1.87.
Oddset hittar vi hos Bethard som erbjuder 100 % upp till 1.000 SEK

  • Murray/Skupski trivs i inomhushallar
  • Murray/Skupski har 1-0 i matcher 2020
  • Jamie Murray är en av världens bästa dubbelspelare
  • Melzer/Vasselin är ett bra dubbelpar, trots dålig form är man bland dom 30 bästa dubbelspelarna i världen, det ska inte glömmas.

Gå med i vår facebookgrupp

I vår facebookgrupp hittar du exklusiva speltips och roliga tävlingar

spelrek

Spelrek.se är en obereonde aktör. Vi är inte knutna till något spelbolag och våra recensioner är våra egna åsikter.