Isner/Paul vs Qureshi/Inglot

Speltips: Qureshi/Inglot

Spelstopp: 20:40 cirka

Odds: 1.70

Units: 4/5 U

Hallå där! Veckan har startat perfekt med två raka spel och båda är dubbel. Idag har jag hittat ett bra spel, även där i dubbel. Det är dom ovana dubbelspelerna Tommy Paul som lirar tillsammans med bjässen John Isner. Dom spelar mot Qureshi/Inglot som enbart sysslar med dubbel. Häng med på en analys!

Två skickliga singelspelare

Tommy Paul är en amerikan som just nu spelar sin bästa tennis, han ligger på 70e plats på världsrankingen vilket är hans bästa någonsin. Hans partner John Isner vet nog alla inbitna tennisfantaster vem det är, bjässen är en bit över 2 meter och är en riktigt skicklig singelspelare. Dubbelmässigt håller man ingen vidare kvalité, Tommy Paul är inte ens bland dom 500 bästa och spelade endast på Challengertouren 2019 och gick som bäst till semi. John Isner är dock en mycket bättre dubbelspelare men långt ifrån dom bästa i världen, han har gjort resultat tillsammans med Sam Querrey.

Tommy Paul hade 2019 problem med en krånglande knä, 185 centimeter lång, har en hyfsat serve och fina grundslag. Ingen vidare dubbelspelare som sagt då han har lite problem med att söka upp nätet. John Isner är som sagt 2.08 meter lång och servar bland som bästa i hela världen. Han har en monsterforehand och är helt okej i dubbel. Isner väljer att inte trycka på sin förstaserve för att verkligen hinna fram till nät och han är svårbreakad i dubbel. 

Tommy Paul/John Isner fick ett såkallad Wildcard till denna dubbeltävling, då deras ranking är ganska låg. John Isner gav också upp i Australian Open så formen är ett osäkert kort och jag tror han satsar på att gå långt i singeltävlingen och dubbel blir mest en ”kul” grej. 

Började lira tillsammans 2020

Aisam-Ul-Haq Qureshi och Dominic Inglot är två skickliga dubbelspelare som egentligen har ägnat hela sin karriär åt dubbelspel, men började inte förens i år att spela tillsammans. Förra tävlingen i Montpellier tog man sig fram till final där man egentligen var det bättre laget men lyckades förlora. Åkte ur i första rundan i Australien efter en tuff lottning.

Qureshi är nästan 40 år och har varit proffs sen 1998, alltså ganska många år. Han har varit topp 10 i dubbel men det var några år sedan, han är cirka 185 centimeter lång och har en skaplig serve för att vara ganska ”kort”. Han spelar med en enhandsbackhand vilket gör att han har en väldigt skicklig backhandvolley. Inglot är ett par år yngre, 33 bast. Han är nästan två meter lång och servar riktigt bra, även han har enhandsbackhand och även han är en väldigt skicklig backhandvolley. En kul sak om Inglot är att han var stand in för Paul Bettany som lirade huvudrollen i filmen ”Wimbledon”.

Qureshi/Inglot gjorde en riktigt fin tävling senast och håller med högre kvalité än sina motståndare. I Montpellier såg man ut att ha kul på banan och jag tror man fixar runda ett i New York.

Dagens speltips

Isner/Paul spelar nästan enbart singel och Paul har inga bra resultat i dubbel. Isner däremot har ganska bra resultat i dubbel men formen är inte vidare för den stora amerikanen. Deras motståndare kommer från en finaltorsk och är mycket bättre i grunden i dubbel och man får ganska okej betalt för att dubbelspecialisterna fixar avancemang. Lycka till!

Därför spelar jag Qureshi/Inglot till oddset 1.70.
Oddset hittar vi hos Unibet som erbjuder 100 % upp till 2.000 SEK

  • Isner/Paul spelar nästan enbart dubbel
  • Qureshi/Inglot gjorde en bra tävling senast
  • "Singelspelare" brukar ha tufft mot "Dubbelspelare"
  • Hemmaplan för amerikanerna och Isner är nästintill omöjlig att breaka.

Gå med i vår facebookgrupp

I vår facebookgrupp hittar du exklusiva speltips och roliga tävlingar

spelrek

Spelrek.se är en obereonde aktör. Vi är inte knutna till något spelbolag och våra recensioner är våra egna åsikter.