Millwall-Fulham

Speltips: Fulham rak

Spelstopp: 20:45

Odds: 2.60

Units: 2/5

Millwall

Dunkel form med endast en poäng på de fyra senaste. Lägg därtill att de inte lyckats göra mål i tre av de fyra matcherna. Har lite häng på en kvalplats uppåt men det känns inte som att de har kvaliteten som krävs för att ta den. Varken gör eller släpper in särskilt mycket mål men är ligans sjunde bästa lag hemma där de snittar nästan 2 pooäng/match. 

Fulham

Bättre form hos gästerna som har vunnit 4 av de 5 senaste i ligan. Verkar ha prickat toppformen i perfekt tid således. Ligger på tredje plats med samma popäng som tvåan Leeds och har verkligen häng på en direktuppflyttning till Premier Lague som de trillade ur förra våren. Gör det bra borta där de är ligans sjätte bästa lag. Har dessutom fyra raka segrar mot Millwall. Man vann höstens möte med 4-0. 

Dagens speltips

Som sagt, The Championship är en vansklig liga att tippa på och jag håller som vanligt nere insatserna. Men med rådande förutsättningar tycker jag att ett spel på Fulham är riktigt bra. De är både bättre än Millwall och har bättre form, och då tycker jag att oddset står för högt för dagen. 

Därför spelar jag Fulham rak till oddset 2.60.
Oddset hittar vi hos Unibet som erbjuder 100 % upp till 1.000 SEK

  • Olika formkurvor hos de båda lagen. Fulham formstarkast i ligan
  • Jag anser Fulham vara det bättre laget i grunden

Gå med i vår facebookgrupp

I vår facebookgrupp hittar du exklusiva speltips och roliga tävlingar

spelrek

Spelrek.se är en obereonde aktör. Vi är inte knutna till något spelbolag och våra recensioner är våra egna åsikter.