Valencia-A.Madrid

Speltips: Valencia 0.0 AH

Spelstopp: 21:00

Odds: 2.15

Units: 4/5

Veckomatcherna gick inte vägen denna gången. Två raka 1-1 där jag lirat vinster för Brentford och Fulham. Championship är som sagt en lite vanslig liga och det var således skönt att insatserna hölls nere. Nu har vi en fin helg framför oss med många sevärda matcher. Det kommer två speltips per dag fredag-söndag från mig och vi inleder med en match från England och en från Spanien.

Valencia

Har trots två förluster bara två poäng upp till dagens motståndare på fjärdeplatsen och fem till Getafe på tredje. Är tredje bästa hemmalag med ett snitt på 2.17 poäng/match och har bara släppt in 9 mål på 12 hemmamatcher. På hemmaplan har man vunnit mot Barcelona och spelat oavgjort mot Real Madrid. Bör vara rejält revanschsuget efter två förluster mot Getafe och Granada. 

Har ett lite dåligt skade- och avstängningsläge där framförallt målvakten Cillessen, mittbacken Garay och anfallaren Gameiro saknas. 

A. Madrid

Anfallskris och rejält dålig form. Just nu är det inte mycket som stämmer hos Atletico! Till denna matchen ser man ut att få klara sig utan Diego Costa, Joao Felix OCH Alvaro Morata. Utöver dessa tre anfallare missar Trippier matchen och förmodligen också Jimenez och Herrera bland de som normalt startar. 

Senast slog man Granada med 1-0 men innan dess hade man 5 raka förluster. På bortaplan har man i La Liga endast tagit 14 poäng och gjort 8 mål på 11 matcher. På de senaste 13 bortamatcherna i alla turneringar har man vunnit 2.

Dagens speltips

Två skadedrabbade lag som möts denna fredagkväll. Jag tycker att mycket talar för en målsnål match där jag ger Valencia favoritskapet i kraft av deras hemmastyrka och Atleticos dåliga form och bortaspel.

Därför spelar jag Valencia 0.0 AH (pengarna tillbaka vid oavgjort) till oddset 2.15.
Oddset hittar vi hos BET365 som erbjuder 100 % upp till 1.000 Spelkrediter

  • Valencia hemmastarka
  • Ateltico usel form och dåliga på bortaplan.

Gå med i vår facebookgrupp

I vår facebookgrupp hittar du exklusiva speltips och roliga tävlingar

spelrek

Spelrek.se är en obereonde aktör. Vi är inte knutna till något spelbolag och våra recensioner är våra egna åsikter.