Atalanta-Roma

Speltips: Ö2.5+Blgm

Spelstopp: 20:45

Odds: 1.61

Units: 3/5

Atalanta

Lite upp och ner hos Atalanta som inte riktigt får nån längre period med segrar. Senast slog man Fiorentina borta men innan dess endast 2-2 hemma mot bottenlaget Genoa. Har ett fint läge för spel i CL till hösten igen och kvällens match mot Roma blir en riktig sexpoängsmatch. 

På hemmaplan öser Atalanta in mål, men släpper även in en hel del. 31 gjorda och 18 insläppta på 11 matcher och i de senaste 5 hemmamatcherna har det blivit 16 gjorda och 6 insläppta. Totalt i ligaspelet snittas det exakt 4 mål/match när Atalanta spelar. 

Skadeläget är väldigt ljust och för första gången på länge ser Atalanta ut att komma till spel med bästa laget från start.

Roma

Om Atalanta har problem med att få jämnhet i spelet så får Roma anses vara snäppet värre på den punkten. 2 vinster varvas med 2 förluster, sen 2 nya vinster varav 1 poäng kommande 3 matcher. Även här görs det och släpps in mycket mål; Romas matcher snittar 3.13 mål och på deras 5 senaste i ligan har de själva gjort 10 men också släppt in 9. 

Även Roma har en bra skadesituation och den här matchen har alla förutsättningar för att bli riktigt sevärd.

Dagens speltips

Två lag som jag inte ”litar” på tillräckligt för att ge mig på 1X2-marknaden. Jag förstår det låga oddset på hemmaseger men med tanke på att Atalanta nyligen förlorat mot SPAL och kryssat mot Genoa hemma, samtidigt som Roma har en hög topp så vill jag inte ge mig på den typen av tips. Däremot tror jag att den här matchen har alla förutsättningaer för att bli en målfest. Båda lagen har en offensiv läggning och jag har svårt att se dem börja spela defensivt nu, även om en match av denna typen kan bli lite mer trevande när så mycket står på spel. 

Därför spelar jag Ö2.5+Blgm till oddset 1.61.
Oddset hittar vi hos Betsson som erbjuder 100 % upp till 1.000 SEK

  • Båda lagen både gör och släpper in mycket mål
  • Inget av lagen verkar ha någon jämnhet för dagen
  • Sexpoängsmatch som riskerar att bli ett ställningskrig

Gå med i vår facebookgrupp

I vår facebookgrupp hittar du exklusiva speltips och roliga tävlingar

spelrek

Spelrek.se är en obereonde aktör. Vi är inte knutna till något spelbolag och våra recensioner är våra egna åsikter.