Lazio-Inter

Speltips: Lazio DNB

Spelstopp: 20:45

Odds: 1.77

Units: 3/5

Lazio

Lazios fina form fortsätter och de har fortfarande bara en förlust i ligaspelet, mot just Inter i september. Efter missräkningen mot Verona studsade de tillbaka mot Parma senast med en vinst på bortaplan. Inzaghis mannar känns verkligen redo för den här titelstriden och jag håller dem  som minst lika bra som Inter. Här har man Radu och Milenkovic-Savic tillbaka och Correa verkar vara redo för en startplats igen. Snittar 2.5 poäng/match på 12 hemmamatcher med målskillnaden 35-9, starka papper!

Inter

Gör en strålande säsong och ko verkligen tillbaka starkt i andra halvlek mot Milan. Känslan är ändå att det finns något som ”stör” hos Inter. De har två kryss på kort tid borta mot Fiorentina och Lecce, ganska beskedligt motstånd. Dessutom var man nära att tappa ledning till förlust mot Atalanta nyss samtidigt som första halvlek mot Milan var bedrövlig. Trots att Conte är en taktiskt slipad man och att Inter kanske har ett bättre lag på pappret än Lazio tror jag de får det tufft ikväll.

Dagens speltips

Jag gillar det Lazio gör denna säsongen och på hemmaplan är det otroligt starka. Jag tycker som sagt att något med Inters form skaver och att de får svårt att vinna denna matchen.

Därför spelar jag Lazio DNB till oddset 1.77.
Oddset hittar vi hos Unibet som erbjuder 100 % upp till 1.000 SEK

  • Lazio hemmastarka och har endast förlorat en match denna säsongen
  • Inter har inte rosat marknaden op bortaplan senaste tiden
  • Lazio får tillbaka viktiga spelare

Gå med i vår facebookgrupp

I vår facebookgrupp hittar du exklusiva speltips och roliga tävlingar

spelrek

Spelrek.se är en obereonde aktör. Vi är inte knutna till något spelbolag och våra recensioner är våra egna åsikter.