Astralis vs Godsent

Speltips: Godsent +1,5

Spelstopp: 18:00

Odds: 2.40

Units: 2

Ett speltips på dagens första match har redan kommit ut då behövde komma ut relativt snabbt p.g.a. spelstopp 14:25. I detta mötte är det gruppfavoriten Astralis som möter Godsent som absolut har upset potential i denna grupp och siktar definitivt på en andra / tredjeplats för avancemang!

Astralis och deras svaga(ste) form (någonsin)!

Astralis klev in i denna grupp som extrema favoriter och skulle egentligen bara ha problem med möjligtvis Vitality och sedan storma igenom de resterande mötena övertygande med 2-0 segrar. Dock hade NiP något att säga till om när de spelade gruppens första match där de absolut krossade danskarna. Innan det har Astralis även haft det svårt, även fast de lyckades ta sig till Semi-final i Katowice är det inget som de nöjer sig med, speciellt inte med tanke på att de endast fick tio rundor på två kartor emot Na’Vi där. 

Innan det så spelade de BLAST och även där var det ett väldigt dåligt resultat för dem. De kom sist i gruppen efter förluster emot CompLexity och just Na’Vi. Nu möter de ett motstånd som inte ska ha en CHANS emot dem. Dock med tanke på deras taskiga form och det faktum att de har varit relativt svaga på Vertigo, en av godsents bästa kartor, kan det bli svårt att vinna mötet 2-0.

Godsent, ett ständigt bra underdog lag.

De senaste turneringarna som Godsent har spelat är ICE Blast och sina kval till minor turneringen som ska spelas i Rio om någon månad. I kvalen lyckades de ta sig vidare med två vinster och en förlust, vinsterna kom emot Copenhagen flames samt OG, ett lag som definitivt är besvikna att de inte lyckades ta sig vidare. i ICE challenge åkte de ur i Semi-finalen efter två raka förluster emot Na’Vi. 

De kommer in i gruppen och har hopp om att ta sig till en tredjeplats som sämst då det är många lag som är väldigt inkonsekventa i gruppen. Med en tuff förlust emot Vitality siktar de ändå på att ta en ”ledning” mot lag som Ence och givetvis Astralis ifall de lyckas vinna mötet.

Dagens speltips

Att Astralis vinner 2-0 är förståeligt nog det troligaste enligt oddsen, men med tanke på att de inte lyckats vinna överdrivet mycket på senare tid samt haft det väldigt jämnt på många kartor som de vunnit, har Godsent en god chans att plocka åtminstone en karta ifall de får en bra start! 

Därför spelar jag Godsent +1,5 till oddset 2.45.
Oddset hittar vi hos Betsson som erbjuder 100 % upp till 1.000 SEK

  • Astralis har förlorat sina två senaste matcher
  • Godsent lyckades ta Vitality till 30rundor på Vertigo, god chans att de minst gör en karta jämn.
  • Att matchen spelas online talar i fördel av underdogs!
  • Astralis är det bättre laget.

Gå med i vår facebookgrupp

I vår facebookgrupp hittar du exklusiva speltips och roliga tävlingar

spelrek

Spelrek.se är en obereonde aktör. Vi är inte knutna till något spelbolag och våra recensioner är våra egna åsikter.