Fnatic vs CompLexity

Speltips: Fnatic + Fnatic -1,5

Spelstopp: 22:00

Odds: 1.50 / 2.75

Units: 4 / 1

Gårdagen började extremt bra med slutade desto sämre. 1/3 speltips hittade in och vi gick knappa 2units -. Idag är det relativt ovissa matcher och väljer därför att endast göra ett tips! Både CompLexity och Fnatic som åkte på pisk i sina initiala möten, där de båda var extrema favoriter, är rejält revanschsugna. Men en sak står fast i min hjärna, Complexity är INTE bra online. 

Fnatic's tunga förlust emot BIG

De flesta trodde verkligen att Fnatic skulle lyckas vinna sitt möte emot BIG. Vi  hade redan sett Na’Vi förlora sin första match och en seger emot BIG hade gett ett bra försprång för svenskarna till en gruppseger. Efter att förlora Inferno med 16-7 lyckades de vända den andra kartans siffror och VINNA med 16-7 istället. Inför tredje kartan var de återigen stora favoriter. Det skulle spelas på Mirage, som fnatic visat bra siffror på. Efter en bra CT sida där de fick totalt 10 rundor slog det helt platt på T sidan. De lyckades endast få 2 rundor där och förlorade kartan och mötet med 12-16. (1-2). 

Idag tar dem nya tag, svenskarna är fortfarande tillsammans med Na’Vi gruppfavoriter och högst troligen kommer det spela mest roll med mötet emot varandra, men först och främst behöver de se till att vinna åtminstonde 3 av 4 av de närmaste möten som de har. 

CompLexity's dåliga online stats.

Deras ONLINE stats de senaste tre månaderna är 22/14. Något som vid första syn inte är extremt dåligt, men om man blickar in och ser vilka som de mött dessa 36 matcher, såg det inte längre lika bra ut. De har förlorat mot lag som Cloud9, BIG, smash och nu senast emot Forze. Det är inte imponerande siffror jämfört med deras LAN kartor, och utöver de största favoriterna är det nog complexity som tar största ”smällen” för att detta spelas online. 

Tisdagens förlust var dock inte helt och hållet förskräcklig. De lyckades plocka en karta och den tredje gick till overtime. Men återigen så är det en extrem skillnad på kalibern mellan Fnatic och Forze som de mötte i tisdags. Ifall man inte lyckas stänga serien och vinna 2-0 eller 2-1 emot det fjärde bästa CIS laget, SKA man inte ha en chans emot VÄRLDENS fjärde bästa lag. 

Dagens speltips

På grund utav Complexitys dåliga online resultat och det faktum att Fnatic har ”måstematcher” framför sig tror jag extremt på svenskarna. Givetvis har inte complexity gett upp hoppet om gruppvinst eller åtminstone avancemang    (2-3 plats) ska de som skrivet tidigare inte ha kalibern att vinna över detta möte.

Därför spelar jag Fnatic till oddset 1.50 (4u) samt

Fnatic -1,5 till oddset 2.75. (1u) (Oddsboost)
Oddset hittar vi hos Betway som erbjuder 100 % upp till 1.000 SEK

  • Fnatic är ett mycket bättre lag.
  • Complexity har extremt dåliga online resultat.
  • Resterande möten är "måstematcher" för Fnatic ifall de vill vinna gruppen.
  • CompLexity har visat på LAN att de är ett lag att räkna med.

Gå med i vår facebookgrupp

I vår facebookgrupp hittar du exklusiva speltips och roliga tävlingar

spelrek

Spelrek.se är en obereonde aktör. Vi är inte knutna till något spelbolag och våra recensioner är våra egna åsikter.