NiP vs Godsent

Speltips: NiP rak / NiP -1,5

Spelstopp: 14:25

Odds: 1.50 / 2.50

Units: 4 / 1

Fnatic lyckades vinna två raka kartor väldigt övertygande emot CompLexity och gav oss knappa fyra units under dagens tips! Idag (Fredag) är det tre matcher i EPL samt två matcher i flashpoint. Det enda matchen i EPL som känns bra inför är NiP som har öst på riktigt ordentligt hittills och Godsent som har 0-2 i resultat och hittills inte vunnit någon karta. 

NiP's senaste seger emot Spirit ger trygghet!

NiP vann emot Spirit under onsdagen med 2-0 och övertygande mig ännu mer att de faktiskt är relativt farliga. Även fast spirit inte är det vassaste laget i gruppen så övertygar svenskarna i NiP efter dessa två segrar där de stänger matcherna relativt enkelt och övertygande. Det började med en extremt bra CT-sida för NiP på Mirage och de stängde sedan kartan i andra halvan. Efter en tuff start där Spirit ledde med 7-1 i halvan och totalt 12-11 började NiP att spela sitt ”riktigt” spel och vann sedan 16-14 i slutet. 

På Vertigo hade Spirit aldrig en chans när svenskarna tog ledningen med 3-0 och sedan 6-3 och fortsatte i samma fart för att avsluta sin T-sida, som är den sämre av de två, med 10 rundor emot Spirits 5. Andra halvan bestod av sex raka rundor för NiP som vann kartan extremt enkelt med 16-5, med liknande stil som svenskarna även vann emot Astralis i mötet som skedde i måndags. 

Godsents senaste resultat som får mig att tappa allt hopp.

Jag hade ett litet hopp på Godsent i måndags samt onsdag, men det hoppet har helt släckts. Att de är det enda laget i gruppen som inte tagit en enda karta ännu och har nästan DUBBELT så dålig runddifferens som det näst sämsta laget i gruppen, ENCE, har. De blev fullständigt KROSSADE av Astralis på båda kartorna. Det finns egentligen inte mycket att skriva om angående just den matchen. Astralis vann den första halvan på karta 1 med 12-3 och stängde sedan det snabbt med 16-5. Den andra kartan fick danskarna 11 rundor på T-sidan och stängde återigen matchen direkt efter att tappa tre rundor på sin egen CT-sida där det slutgiltiga resultatet blev 16-7

Dagens speltips

NiP som har vunnit fyra kartor irad möter ett lag som har, emot sämre lag, FÖRLORAT fyra rundor irad. Bara det faktum att formen på dessa lag är raka motsatser talar för en ganska klar matchbild. Även det faktum att Godsents chanser mer eller mindre är körda att komma topp 3, så har de närmast inget att spela för.

Därför spelar jag NiP rak till oddset 1.50. (4u) SAMT

NiP -1,5 till oddset 2.50. (1u)
Oddset hittar vi hos Bet365 som erbjuder 100 % upp till 1.000 Spelkrediter

  • Det är ett stekhett NiP (4-0) emot ett iskallt Godsent (0-4).
  • Med en seger här "säkrar" NiP topp 3 och avancemang i gruppen.
  • Godsent har NÄSTAN förlorat hoppet om avancemang.
  • Matchen spelas online och någon gång ska det vända för Godsent.

Gå med i vår facebookgrupp

I vår facebookgrupp hittar du exklusiva speltips och roliga tävlingar

spelrek

Spelrek.se är en obereonde aktör. Vi är inte knutna till något spelbolag och våra recensioner är våra egna åsikter.