Tottenham - Norwich

Speltips: Spurs + BLGM NEJ

Odds: 2.40

Units: 2/5

Tottenham

Tottenhams resultatrad är ingen vacker syn. Senast blev det 0-0 borta mot Watford i en match som hade allt utom mål. Straffmiss av Watford och boll som var 1.5 cm från att vara inne av Spurs. Det vill sig inte riktigt för Tottenham men här tror jag att de fixar en trepoängare. 

Utan Harry Kane är det lite svårare att sätta Spurs på att ösa in mål. Även fast de möter ett av de sämre gängen i ligan tror jag inte att de gör 3,4 mål. Men med offensiv kraft i Son, Lucas, och Lamela bör de lösa mål framåt och de defensiva insatserna har trots allt var klart godkända de senaste matcherna.

Norwich

Det blir med största sannolikhet spel i Championship igen till hösten för nyuppflyttade Norwich. Teemu Pukki i all ära, men de har inte genomgående tillräckligt skickliga spelare för den här nivån. Framförallt har spelet på bortaplan fallerat, det har blivit endast 5 poäng och lika många gjorda mål på 11 bortamatcher. Totalt har de nollats i 8 bortamatcher. Jag tror att det blir en nionde gång här.

Dagens speltips

Lagen möttes så sent som 28/12 och spelade då 2-2. Spurs dominerade och hade 15-5 i målchanser, 7-2 i skott på mål men lyckades ändå inte vinna. Jag tror man tar revansch här, det är helt enkelt dags för dem att vinna en ligamatch igen. Med tanke på Norwich brutalt usla bortafacit och att de ofta nollas väljer jag att spela Tottenham vinna+Blgm nej till 2.40 gånger pengarna.

Gå med i vår facebookgrupp

I vår facebookgrupp hittar du exklusiva speltips och roliga tävlingar

spelrek

Spelrek.se är en obereonde aktör. Vi är inte knutna till något spelbolag och våra recensioner är våra egna åsikter.