Ence vs Godsent

Speltips: Ence rak + Ence -1,5

Spelstopp: 14:25

Odds: 1.72 + 3.40

Units: 3 / 0.5

Eftersom tiden för mig är knapp imorgon förbereder jag dessa tips redan idag (Lördag) Vi får hoppas att Fnatic vinner och ger oss några units och att vi sätter några på rad med denna + de två andra speltipsen som är på Söndagens matcher. 

Ence's förvånande resultat emot Astralis

Astralis vann matchen, de var klara favoriter inför och skulle bara vinna matchen. Det som förvånande mest var att ENCE gjorde det väldigt jämnt. De plockade hela tretton rundor på första karta för att sedan vinna andra kartan 16-14. Den tredje kartan var det lite tuffare på, en helt okej första halva som slutade 9-6 till fördel av ENCE var en bra start för att vinna kartan. Ence börjar perfekt i andra halvan och vinner pistolrundan och är påväg att få en ordentlig ledning, men CT-sidan av Astralis skulle sätta stopp på det. Efter pistolrundeförlusten för danskarna skulle de plocka tio(!) rundor irad för att vinna matchen med 16-10. Ett tufft resultat för finnarna men att göra det jämnt emot Astralis är något man ska vara nöjd med. 

Godsent har fortfarande inte vunnit en karta.

Om man ser till motståndet som Godsent hittills har fått emot sig är det inte HELT otroligt, men ändå extremt dåligt att bli så överkörda som de har blivit hittills. 0-2 emot Vitality, 0-2 emot Astralis samt 0-2 emot NiP. Förlusten emot NiP var tuff också. Efter en jämn första map där det helt ärligt kunde ha gått till vilket lag som helst, blev de ÖVERKÖRDA på andra kartan. De plockade endast fyra rundor på hela kartan och står för den näst största förlusten i turneringen hittills. Godsent har nu helt förlorat sina chanser att avancera och har verkligen inget att spela för.

Dagens speltips

Eftersom ENCE verkligen steppade upp och visade sig starka emot Astralis tror jag att de kan vara det bättre laget i detta möte, speciellt med tanke på att Godsent inte har något att spela för. De har heller inte vunnit en enda karta än vilket inte talar gott om dem.

Därför spelar jag Ence rak till oddset 1.72. (3u) SAMT

Ence -1,5 till oddset 3.40. (.5u)
Oddset hittar vi hos Bet365 som erbjuder 100 % upp till 1.000 Spelkrediter

  • Godsent har inget att spela för
  • Ence gav Astralis en ordentlig fight i mötet under fredagen
  • Godsent har hittills inte vunnit någon karta.
  • ENCE har fallit vid målsnöret två gånger hittills i denna turnering.

Gå med i vår facebookgrupp

I vår facebookgrupp hittar du exklusiva speltips och roliga tävlingar

spelrek

Spelrek.se är en obereonde aktör. Vi är inte knutna till något spelbolag och våra recensioner är våra egna åsikter.