Orgless vs FunPlus Phoenix (FPP)

Speltips: Orgless +1,5 / Orgless rak

Spelstopp: 18:00

Odds: 1.80 / 3.50

Units: 3 / 1

Båda dessa lagen står inför eliminering efter förluster emot Dignitas samt Cloud9. Vinnaren går vidare till decider-matchen som spelas på måndag emot Dignitas! Matchen kommer att spelas online som hela flashpoint turneringen kommer att göras p.g.a. Corona, vi får se vad det kan ändra!

Orgless gjorde det jämnt emot Dignitas!

Orgless klev in i mötet emot Dignitas som ett extremt underdog lag, med liknande odds som de har i denna match. De vinner första kartan relativt enkelt och låter aldrig Dignitas ta sig in i matchen efter en vinst på T-sidan med 8-7. Nuke däremot var raka motsatsen, Dignitas hade den kartan säkrad bara några rundor in. Orgless förlorade stort på CT sidan och fick några rundor på sin T-sida men kartan slutade tillslut 16-10 till Dignitas

Tredje och avgörande kartan var Inferno där orgless får en helt okej start och leder med 6-4, men sedan händer det något i laget och dignitas fullständigt kör över dem med 11 rundor irad. De visar sedan på T-sidan att de är ett lag att räkna med när de gör en hel del bra executes samt visar att de hade gjort någon sorts förberedelse. Dessvärre slutar kartan tillslut 16-12 och Orgless går ner till lowerbracket där de möter gruppfavoriterna, FPP.

FunPlus Phoenix tuffa förlust emot Cloud9

Det som började så bra för danskarna igenom att vinna första kartan relativt övertygande slutade i total katastrof. En extremt jämn andra karta som tillslut gick till overtime efter ett flertal hjälterundor av cadian samt floppy. Det räckte inte med en overtime utan det krävdes två stycken för att skilja dem åt. Cloud9 vann tillslut den andra kartan 22-20 och allt skulle avgöras på den tredje, som var Inferno. FPP klev fortfarande in som favoriter inför tredje kartan men blev fullständigt krossade. De hade absolut ingenting att göra med den matchen och förlorade första halvan 12-3 och tappade även de fyra första rundorna i andra halvan och resulterade i en 2-1 förlust (10-16, 22-20, 16-3).

Dagens speltips

Eftersom jag tror extremt hårt att orgless plockar minst en karta, finns det nu chans online att de får så mycket momentum att de plockar två. Att oddset är 1.80 på att de lyckas ta en karta är otroligt högt och tycker det är ett fint bett. Med tanke på att FPP verkligen tappade momentum och då blev fullständigt överkörda av C9, känner jag att det finns chans till det här med. 

Därför spelar jag Orgless +1,5 till oddset 1.80. (3u) SAMT

Orgless rak till oddset 3.50. (1u)
Oddset hittar vi hos Bet365 som erbjuder 100 % upp till 1.000 Spelkrediter

  • Orgless visade att de har lite liv i sig i mötet emot Dignitas
  • FPP förlorade tufft när de väl tappade momentum
  • Orgless har inte coach, vilket kan vara ett stort problem.

Gå med i vår facebookgrupp

I vår facebookgrupp hittar du exklusiva speltips och roliga tävlingar

spelrek

Spelrek.se är en obereonde aktör. Vi är inte knutna till något spelbolag och våra recensioner är våra egna åsikter.