Godsent vs Spirit

Speltips: Spirit rak / Spirit -1,5

Spelstopp: 22:00

Odds: 1.68 / 3.25

Units: 3 / 0.5

Godsents EXTREMT dåliga turnering

De lyckades vinna ett möte emot ENCE senast men utöver det har det varit en katastrofal turnering för dem. De blev 2-0’ade tre gånger irad och efter det var de endast en runda ifrån att bli det en fjärde gång emot ENCE men lyckades vända serien och vinna 2-1. De har absolut ingenting att spela för och kommer inte att bry sig om denna match. 

Deras senaste förlust kom emot NiP som vann på Nuke samt Overpass. Den första kartan var relativt jämn då NiP bara fick åtta rundor på sin CT sida men de plockade kontroll över kartan ganska tidigt i andra halvan med en ledning och avslutade den 16-14. Overpass var helt tomt för Godsent, de hade ingenting att komma med emot NiP som har visat dominans på kartan innan mot bl.a. Astralis. De fick endast tre rundor första halvan när de spelade på CT-sidan. Kartan var över efter endast fem rundor på andra halvan och slutade 16-4.

Spirits lovande resultat och deras chans att avancera

Efter vinster emot ENCE samt Vitality har Spirit fönstret öppet för att ta sig till topp3. Med tanke på att tvåan möter trean i gruppen (Astralis – Vitality) Kommer ett lag fastna på nio poäng. Ifall det är Vitality som förlorar det mötet, som oddsättarna tror att det är, behöver Spirit endast få tjugo rundor bättre rund differens än fransmännen detta möte. Det är exempelvis ifall Spirit själva vinner 16-11, 16-11 och Vitality förlorar 11-16, 11-16. Chansen är vidöppen för ryssmixen och de kommer göra allt för att få en tidig och STOR vinst emot Godsent. 

De är extrema favoriter ifall de får med sig Mirage och har möjligheten att spela många kartor som de har bättre resultat på än Godsent, däribland Train, Nuke, Inferno, dust, Overpass och Mirage. 

Dagens speltips

Spirit har visat sig ganska vassa och lyckades vinna emot Vitality för att hålla hoppet om avancemang öppet. De vet själva att de kommer behöva vinna med relativt stora siffror och kommer alltså inte hålla igen något utan ge ALLT från start. Det faktum att Godsent inte heller har något att spela för talar definitivt för Spirit. 

Därför spelar jag Spirit rak till oddset 1.68. (3u) SAMT

Spirit -1,5 till oddset 3.75. (0.5u)
Oddset hittar vi hos Bet365 som erbjuder 100 % upp till 1.000 Spelkrediter

  • Spirit har möjlighet att avancera gruppen vid vinst
  • Godsent har inget att spela för
  • Spirit har slagit vassa motståndare, bl.a. Vitality.
  • Det faktum att Godsent inte har något att spela för kan göra deras spel väldigt loosey-goosey som kan vara svårt att möta.

Gå med i vår facebookgrupp

I vår facebookgrupp hittar du exklusiva speltips och roliga tävlingar

spelrek

Spelrek.se är en obereonde aktör. Vi är inte knutna till något spelbolag och våra recensioner är våra egna åsikter.