Na'Vi vs Fnatic

Speltips: ö2,5 kartor / Fnatic 2-1

Spelstopp: 18:00

Odds: 2.05 / 3.75

Units: 2.5 / 0.5

Grupp A och grupp B i Esl Pro League har sin sista dag idag. Grupp B spelar alla sina matcher 18:00 och grupp A har samtliga matcher vid 22:00. I grupp A är NiP redan klara, dock om det blir en förstaplats eller 2-3e är ovisst. Grupp B är öppen som en bok och alla lag förutom Complexity har något att spela för. Fnatic som nu ligger etta i gruppen, kan vid förlust och oturliga resultat komma fyra och utanför platserna som ger avancemang.

Fnatic har vunnit 3 irad!

Efter en tuff förlust första dagen emot BIG så har de kommit tillbaka starkare och vunnit tre raka matcher emot CompLexity, North och ForZe. De två senare har dock kommit lite svårare än förväntat då de lät North samt ForZe vinna en karta, som var Fnatics kartval, och de tvingades vinna tredje och avgörande kartan i mötet. Båda gångerna var det relativt övertygande vinster på tredje kartan, emot Forze hade de ledning 14-6 och emot North vann de kartan 16-8. 

Vid vinst idag för Fnatic säkrar de första platsen och slipper spela play in för att ta sig till top 8 i turneringen. Något som inför turneringen de flesta trodde skulle gå till Na’Vi. Nackdelen vid förlust för Fnatic är att de är tvungna att delvis förlora LITE då rund differens är viktig, samt att de behöver tillförlita sig på andra lag för att ens komma 2a/3a. 

Na'Vi och deras slumpform ONLINE

De var tillsammans med Fnatic gruppfavoriter så det skrek om det, sedan flyttades turneringen online. Helt plötsligt var det möjligt att andra lag kunde komma och sno segrar emot topplagen, som BIG har gjort. Dock åkte de på två extremt tuffa förluster direkt emot North samt BIG. De inte var inte särskilt jämna matcher heller, förlusten emot North blev det 16-10, 16-10. Emot BIG blev det overtime på ena kartan som det blev 22-20 till tyskarna i slutet, och den andra kartan blev det 16-7 till BIG. Två stycken 2-0 förluster irad för favoriterna i gruppen och nu står de inför en tuff match. 

För att Na’Vi ska behöva ta sig vidare ur gruppen behöver de vinna relativt stort emot Fnatic, med cirka 15rundor totalt plus att de behöver att North förlorar emot Complexity. Det är alltså tuffa förhållanden för Na’Vi och att de ska ta sig vidare. 

Dagens speltips

Tre av Fnatics fyra matcher har gått till tre kartor, Na’Vis två senaste möten har gått till tre kartor. De verkar vara en liten trend för dessa lag och oddsen är fina på att det blir just tre kartor.

Jag tycker även att Fnatic är de som är lite favoriter inför en eventuell tredje karta, därför kommer jag välja att lägga en liten slant på dem.

Därför spelar jag Ö 2,5 kartor till oddset 2.05. (2.5u) SAMT

Fnatic vinner 2-1 till oddset 3.75. (0.5u)
Oddset hittar vi hos Unibet som erbjuder 100 % upp till 2.000 SEK

  • Båda lagen har spelat tre kartor på sina två senaste möten
  • Fnatic vinner grupp vid vinst.
  • De båda slåss för överlevnad i turneringen.
  • Ifall det ena laget inte "visar upp" sig kan det bli 2-0.

Gå med i vår facebookgrupp

I vår facebookgrupp hittar du exklusiva speltips och roliga tävlingar

spelrek

Spelrek.se är en obereonde aktör. Vi är inte knutna till något spelbolag och våra recensioner är våra egna åsikter.