Chelsea vs Bayern Munchen

Speltips: Bayern Ö1.5 mål

Spelstopp: 21.00

Odds: 1.74

Units: Flat

Det är dags för ännu en match i Champions League och det är Chelsea och Bayern Munchen som drabbar samman. Bayern gick rent i sin grupp och vann samtliga matcher medan Chelsea med nöd och näppe avancerade till slutspel. Vem som går segrande ur detta dubbelmöte återstår att se.

Chelsea

Chelsea var en av höstens överraskningar där man trots förlusten av stjärnan Hazard samt ett transferförbud lyckades hänga med i toppen. Istället för att förlita sig på dyra nyförvärv och rutinerade spelare har Chelsea istället fått förlita sig till dess yngre förmågor där bland annat 21-åriga Mason Mount och 22-åriga Tammy Abraham har stått ut under säsongen. Den sistnämnda är lagets bästa målskytt med 13 fullträffar. 

Defensivt har Chelsea dock lite problem och man är det lag som släppt in flest mål av lagen på övre halvan. I gruppspelet höll man endast nollan i en match och i övriga fem matcher släppte man in totalt 9 mål.

Bayern Munchen

Precis som man är vad vid så är det Bayern Munchen som leder Bundesliga tätt följda av RB Leipzig och Dortmund. Det är Man City tillsammans med Bayern Munchen som är de två favoriterna till att bärga Champions League-titeln i år. Gruppspelet dansade man sig igenom smärtfritt och vann samtliga matcher med målskillnaden 24-5. 

Offensivt så imponerar Bayern Munchen som vanligt och man är det lag tillsammans med Dortmund som gjort flest mål i ligan. 

Dagens speltips

Även i gruppspelet så besökte Bayern Munchen London när man ställdes mot Tottenham. I det mötet slutade det med hela nio mål varav sju kom från gästerna. I varje match under gruppspelet gjorde man minst två mål i varje match. Defensivt imponerar inte Chelsea och i ligan har laget endast hållit nollan fem gånger och nu väntar ett av Europas bästa lag. 

Därför spelar jag Bayern Munchen Ö1.5 mål till oddset 1.74.
Oddset hittar vi hos Bethard som erbjuder 100 % upp till 1.000 SEK

  • Chelsea har endast hållit nollan i 5 matcher i ligan
  • Bayern Munchen täckte linan i varje match i gruppspelet

Gå med i vår facebookgrupp

I vår facebookgrupp hittar du exklusiva speltips och roliga tävlingar

spelrek

Spelrek.se är en obereonde aktör. Vi är inte knutna till något spelbolag och våra recensioner är våra egna åsikter.