Lindstedt/Haase vs Begemann/Arneodo

Speltips: Lindstedt/Haase

Spelstopp: 11:00

Odds: 1.53

Units: 4/5 U

Hallå där! Gårdagen var katastrofal, 0/2 och dubbeln med belgarna gick inte riktigt vägen trots att dom brände matchboll. Nya tag idag och det är en ATP tävling i Indien, det kommer bli riktigt varmt på banan idag, cirka 28 grader och jag har hittat ett spel i dubbeln mellan Robban Lindstedt och hans partner Haase som möter Begemann/Arneodo.

Två riktigt fina dubbelspelare

Robert Lindstedt är en svensk tennisspelare som är 42 bast, han har varit trea i världen som bäst och spelar endast dubbel. Robin Haase är en bra tennisspelare som tillhör på singel och dubbelsidan, men håller honom som en bättre dubbelspelare. Dessa killar har inte spelat ihop under 2019 men har spelat några tävlingar tillsammans innan som gått bra. I första rundan vann dom en ganska tight match mot två skickliga dubbelspelare. Man spelade mot Arends/Pel igår, två killar som håller hög dubbelnivå på Challengertouren. Robban Lindstedt och Robin Haase servade riktigt bra hela matchen och släppte bara en breakchans ifrån sig. 

Robert Lindstedt är högerhänt, dryga 190 centimeter lång, har en stenhård första serve. Han har en bra forehand men söker upp nätet vid minsta lilla tillfälle och har bra touch i sin volley. Hans partner Robin Haase är ungefär lika lång och har en fantastisk serve, hans har grundslag som är riktigt fina och en bra volley, Robin Haase har egentligen allt man behöver som tennisspelare, det är därför han är bra i både singel och dubbel. 

Robert Lindstedt har sett ganska fin ut i inledningen på 2020, dock har det inte blivit någon jättemerit men spelet har suttit fint. Teamet är förstaseedade i Pune och jag ser deras chanser som stora att vinna denna tävling.

Två spelare som oftast lirar på Challengertouren

Andre Begemann är tyskfödd och spelar endast dubbel, han har varit med ganska länge och spelade sin första match på touren 2008. Hans partner är lite yngre, född 1992 i Monaco, båda killarna ligger precis utanför topp 100 på rankingen. År 2020 har inte startat jättebra för killarna, 1-3 i matchstats och alla tre tävlingar har varit på Challengernivå, alltså nivån under denna tävling.

I första rundan här i Pune lyckades man slå det fullt godkända paret Monroe/Withrow. Arneodo/Begemann satte 76% av förstaserven och vann 76% av dom, det är bra siffror. Problemen var när man brände förstaserven, då vann man endast 42% och man släppte till hela sju breakchanser, det håller inte idag när man lirar mot två skickliga returnerare.

Begemann är 188 centimeter lång och har bra tryck i sin serve, ganska begränsade grundslag men en fin volley. Arneodo är ganska liten, 175 centimeter, skicklig framme vid nät och har en helt okej serve för sin längd. 45 ATP poäng är inspelade och jag tror det stannar så, det finns inte kvalite nog att besegra Lindstedt/Haase.

Dagens speltips

Över 1.50 på Lindstedt/Haase är spelvärt, jag tror man vinner detta ganska enkelt. Arneodo/Begemann hade stora problem i sina servegame igår och Lindstedt/Haase har jättefina returer. Lindstedt/Haase är bättre dubbelpar och borde fixa avancemang. När både andra och fjärdeseedade har rykt så ser svensken sin chans att vinna sin 24e ATP tävling. Lycka till!

Därför spelar jag Lindstedt/Haase till oddset 1.53.
Oddset hittar vi hos Betway som erbjuder 100 % upp till 1.000 SEK

  • Lindstedt/Haase servade bra i runda ett
  • Arneodo/Begemann har en svag andra serve
  • Haase är en riktig skicklig returnerare
  • Dubbel är som sagt ganska små marginaler

Gå med i vår facebookgrupp

I vår facebookgrupp hittar du exklusiva speltips och roliga tävlingar

spelrek

Spelrek.se är en obereonde aktör. Vi är inte knutna till något spelbolag och våra recensioner är våra egna åsikter.