Champions League speltips

Hem » Speltips » Champions League speltips
Datum Rekare Match Rek Odds
01 okt 202019:00 Oskar Europatipset Tips & analys - (Svenska Spel)
30 sep 202020:00 Oskar Dagens trippel -1,5 / O3.5 / U0.5 10,81 (Svenska Spel)
26 aug 202019:00 Oskar Europatipset Tips & analys - (Svenska Spel)
23 aug 202014:30 Oskar Europatipset Tips & analys - (Svenska Spel)
23 aug 202021:00 OskarJ PSG-Bayern Över 27.5 avslut 1.80 (Leovegas)
19 aug 202019:00 Oskar Europatipset Tips & analys - (Svenska Spel)
19 aug 202021:00 Redaktionen Lyon vs Bayern München Bayern över 2,5 mål 1,66 (Bet365)
19 aug 202020:00 Redaktionen Sheriff vs Fola Sheriff -1,5 1,750 (Bet365)
18 aug 202021:00 Redaktionen Leipzig vs PSG Över 2,5 mål 1,62 (Leovegas)
18 aug 202020:45 Redaktionen Celtic vs Reykjavik Celtic över 3,5 mål 1,90 (Bet365)
18 aug 202019:00 Oskar Topptipset Tips & analys (Svenska Spel)

Champions League är den största tävlingen för klubblag i Europa. Champions League drar alltid mycket folk på läktaren och hemma i TV sofforna, klassiska Champions League dagarna är tisdagar och onsdagar. Avsparkstiden har nästan alltid varit 20.45 men nytt för i år och de är nu 18.55 och 21.00. Vi på Spelrek får ut minst ett speltips varje Champions League omgång och det kostnadsfritt med massor av information som ni själva inte orkar ta reda på.

Om Champions League

Tävlingen har tidigare hetat Europacupen för mästarlag, Europacupen och Mästarcupen. I juni månad börjar dom lägst rankade ligorna kvalet, det är fyra kvalrundor och dom bäst rankade lagen kliver in i kvalrunda fyra. Olika ligor har olika ranking och dom allra största ligorna har ett par direktkvalificerade lag varje år, och dom slipper alltså kvala till gruppspelet. Om ett lag förlorar kvalrunda fyra så får man en plats i Europa Leagues gruppspel. Totalt är 32 lag som går till gruppspel i Champions League och lagen delas in i åtta olika grupper. Två lag från samma land kan inte bli lottade i samma grupp och det finns fyra olika seedningsgrupper där lagen i grupp ett har bäst seedning och lagen i grupp fyra har lägst seedning.

Lagen som kommer etta och tvåa i gruppen tar sig vidare till slutspelet, trean går till slutspelet i Europa League och fyran har spelat färdigt. Vill du se på Champions League är det tisdagar och onsdagar som gäller. Förutom finalen som spelas på en lördag. Champions League är otroligt populärt och förra året var det 49 127 personer i snitt på varenda match.

Champions League Säsongen 2019/20

Säsongen 2019/20 avbröts, precis som övriga ligor, temporärt pågrund av Coronavirusets framfart. En turnering som skulle vara färdigspelad i maj fick istället se matcherna uppskjutna till augusti. Samtliga lag som återstår i turneringen kommer att spela resterande matcher i Portugal. Läs vår nyhet om slutspelet.

De är favoriter till att vinna turneringen
5,0 rating
100 SEK Freebet
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
3,8 rating
300 SEK Freebet
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
4,5 rating
100 % upp till 100 SEK
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Betta på Champions League

Om du vill spela på Champions League finns de många möjligheter. Omsättningen är grymt hög på dagarna det är Champions League spel och det finns otroligt många spelalternativ på alla matcher.

  • Fulltidsresultat – Du väljer sida och får använda tecken som 1, X eller 2 till hjälp.
  • Över/under – Här finns det massor av över/under spel, det vanligaste är Över/under mål, men det finns också bland annat kort och hörnor.
  • Handicaphttps://spelrek.se/asian-handicap/ finns en utförlig förklaring på begreppet.

Dom tre spelen är vanligast när det kommer till betting på Champions League men det finns som sagt väldigt mycket att spela på. Svenska spel brukar oftast sätta in Europatipset eller topptipset när det vankas Champions League. Spelarprestationer/Lagprestationer är väldigt vanligt när det är Champions League spel, allt från hur många skott på mål ett lag tar till hur många frisparkar en enskild spelare drar på sig finns. Livespel är också högt på listan när det kommer till omsättning på Champions League. Vi på Spelrek får ut speltips till varenda Champions League dag och våra skribenter har koll på förutsättningarna och det är kostnadsfritt.

4,8 rating
100 % upp till 1.250 SEK
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
5,0 rating
Ingen Oddsbonus
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
5,0 rating
100 % upp till 100 SEK
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Streaming Champions League

Champions League drar väldigt mycket uppmärksamhet och det är inte så konstigt då europas bästa lag spelar. Om du vill se Champions League är detta mycket enkelt, Viasat har rättigheterna till säsong 2021. Om du skaffar dig Viasat som tv operatör eller ett Viaplay konto kan du se alla matcher under hela Champions League-säsongen. Dessvärre har inget bettingbolag rättigheterna att visa matcherna, men Bet365 live är riktigt vasst. Du kan även regelbundet se Champions League på kanal 6. När det vankas final brukar Trean eller sexan visa matchen, dock med reklam.

Historia Champions League

Champions League har funnit i massvis med år. Säsongen 1955 var den första tävlingen någonsin och segrande laget var Real Madrid. Real Madrid vann dom fem första titlarna och är det enda laget som vunnit fem i rad. På senare år har även laget vunnit tre i rad. Fram till säsongen 1997/1998 var det endast det segrande laget i dom inhemska ligorna som fick chansen i tävlingen. Men efter det beslutade sig UEFA för att fler lag från samma liga fick chansen att vinna. Mer information kring Champions League hittar du här!

Rekord Champions League

  • Real Madrid har 13 titlar samt tre finalförluster
  • Iker Casillas har gjort flest matcher, 181 stycken till antalet.
  • Cristiano Ronaldo har gjort flest mål, 128 stycken på 168 matcher.
  • Publikrekordet var 1969/1970 när Celtic tog emot Leeds, 135826 personer var på plats.

Något som förknippas med Champions League är deras hymn. Den har spelats på varenda match sedan säsongen 1992, och det är inte helt ovanligt att spelare mimar till hymnen. Det är Champions Leagues egna “nationalsång”

Champions League Damer

Det spelas såklart Champions League för damerna också, debutsäsongen var 2001/2002. Det är inte exakt likadant upplägg som herrarna, första turneringarna var det kvalspel och direkt efter slutspelsrundor. Nytt för i år är 40 lag delas in i tio olika grupper, alltså fyra lag per grupp, det är endast ettan som går till sextondelsfinal. I sextondelsfinalen är dom bäst rankade lagen redan kvalificerade till. Matcherna i slutspelet spelas hemma och borta och man räknar ihop målen och mest mål går vidare.

Vill du börja skriva Champions League speltips?

Vi letar alltid efter nya skribenter. Är du intresserad av fotboll i allmänhet och Champions League i synnerhet och är intresserad av att skriva så hör av dig till [email protected]

FAQ Champions League Speltips

Givetvis hittar ni speltips till Champions League på vår sajt. Under gruppspelen försöker vi erbjuda speltips till majoriteten av matcherna och i slutspelen har vi speltips till varenda match. I finalen försöker vi förse er med flera olika speltips.

När det gäller fotboll och betting så är Champions League ett av de evenemang som omsätts allra mest. Finalen sågs av över 11 miljoner tittare globalt och flera hundratusentals placerade spel på matchen.

Därför är det givetvis som så att varje spelbolag erbjuder spel på Champions League och våra favoriter är :

Alla våra speltips du hittar på vår sajt är gratis för dig som läsare. Vi får betalt av spelbolagen för den trafiken vi skickar till dom och för att stötta oss kan du gå genom våran sajt nästa gång du ska testa ett nytt spelbolag.