Oddsbonus hos Coolbet

5/5

100 % upp till

0 SEK

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

DatorCoolbet

Recension av Coolbet

En nyfunnen favorit på redaktionen är Coolbet. Även fast man följer de vanliga spåret och erbjuder en sportbonus på 100% upp till 1.500 kr så är det annat som har vunnit vårt intresse. Till skillnad från många spelbolag som köper in sina odds från en tredjepart så har Coolbet istället valt att ha egna oddssättare, detta betyder att Coolbet ofta erbjuder snäppet högre odds än några av de andra stora spelbolagen. Ju högre odds för er spelare desto högre chans att vinna pengar, we like!

Något som vi gillar extra mycket är att man varje dag erbjuder ”Cool”-odds vilket innebär att de väljer ut favoritmatcherna varje dag och höjer oddsen LITE mer!

Vi välkomnar Coolbet till marknaden med öppna armar och är säkra på att ni kommer att trivas! Stay cool!

Bonus hos Coolbet

För tillfället erbjuder inte Coolbet någon sportbonus.

Spel hos Coolbet

Som vi nämnt ovan är Coolbet relativt nya på marknaden, men det märks absolut inte av på deras odds. Deras sportsbook är dock lite begränsad men duger helt klart för den gemene bettingfantasten. Coolbets sportsektion består av evenemang som;  fotboll, baseboll, ishockey, tennis, basket och mycket mera!

De har också en riktigt vass turneringssektion med spel där vi b.l.a tillåts rangordna varje grupp i den placering de hamnar. I kombination med detta har vi även en sektion för resp land som deltar med en del “specialare”. 

Förutom att erbjuda möjligheten till att placera sina spel innan spelstart så erbjuder även Coolbet livebetting. Det betyder att du aldrig behöver oroa dig över att inte hinna lägga spelet innan matchstart. Live-utbudet är dessvärre inne lika stort som pre-utbudet men du kan betta på vilket lag som vinner matchen, vilket lag som vinner nästa runda eller en specifik bana. Är du osäker på om det går att livebetta på just en specifik match så kan du leta upp spelet i sportmenyn och leta efter en liten logga där det står ”Liveodds”, det betyder att Coolbet kommer att erbjuda livespel under riden matchen spelas.

Du hittar liveoddsen genom att klicka på ”Liveodds” i huvudmenyn och sedan scrolla ner tills du hittar matchen du vill placera ditt spel på. 

iphonecoolbet

Mobil hos Coolbet

Även fast Coolbet inte har en renodlad spelapp så har man löst en riktigt smidig mobillösning på hemsidan. Därför kan du enkelt välja att surfa in på Coolbets hemsida genom webbläsaren. 

Som tidigare nämnt funkar det trots saknaden av en mobilapp riktigt bra att betta ändå. I mobilen har du exakt samma funktioner som finns på hemsidan du kommer åt genom datorn och sidan reagerar direkt när du hoppar mellan flikar

Insättningsmetoder

Hos Coolbet har du mängder av olika alternativ att välja bland när du ska göra din insättning. Den vanligaste metoden idag är med kredit/debitkort och banköverföring men du kan även använda dig av nätplånböcker som Skrill och Neteller. Tänk dock på att läsa igenom bonusvillkoren om du har tänkt att utnyttja en insättningsbonus då vissa spelbolag inte tillåter alla metoder.

Vi på Spelrek.se rekommenderar dock den nya aktören på marknaden, Trustly. Insättningen sker direkt och det behövs inget annat konto utan du godkänner insättningen med mobilt BankID eller säkerhetsdosa. Även fast risken är minimal när man använder Visa/Mastercard på spelbolag i denna magnitud så kan det samtidigt kännas skönt att inte ge ut sina kortuppgifter. Dessutom så har Trustly samarbeten med de största bankerna i Sverige vilket innebär att du får uttaget nästan direkt så fort transaktionen behandlats.

Kundtjänst hos Coolbet

Coolbet erbjuder en nordisk kundtjänst. Om du nu mot förmodan inte får kontakt med en svensk i chatten så finns det istället en norsk som bistår dig med den hjälp du kan tänkas behöva ha. Då Coolbet både är nystartat och en relativt liten aktör så erbjuder man inte dygnet runt chatt i dagsläget även fast det är något man snart hoppas att man kan erbjuda så har man öppet 08:00-01:00.