Det är en nästintill klassisk stryktipskupong med tolv engelska matcher och en Superettan-drabbning på tapeten. Då kupongen domineras av svårtippade The Championship så luktar det hög utdelning för 13 rätt. Värt att lägga ner lite tid på analysen med andra ord. Här kommer lite hjälp på vägen!

Stryktipset förslag

Spelstopp: 15:59

1. Liverpool – West Ham 

West Ham inledde säsongen tungt med två raka förluster men har sedan med klarhet besegrat både Leicester och Wolves (3-0 och 4-0) för att i de tv�� senaste bärga poäng både mot Spurs och City. Liverpool fick först tugga i sig chockerande 2-7 mot Aston Villa för att direkt efter i Merseysidederbyt få försvarsdirigenten Van Dijk långtidsskadad. Tränare Klopp har dock inte låtit dessa bakslag bekomma dem utan har efter det tagit tre vinster i följd, kanske utan att imponera men poängen bärgas vilket tyder på klass. The Reds har ofattbara 62 raka matcher hemma på Anfield utan förlust! Så även om streckningen till höger lockar bör man nog nöja sig med krysset om man går i eventuella garderingstankar.

2. Burnley – Chelsea 

Burnley var med sin tiondeplats ett av fjolårets stora överraskningslag men har inte alls fått till det på samma vis i år. Endast en poäng inspelad hittills och The Clarets spel ser mer än lovligt andefattigt ut och även om säsongen endast är i sin linda är varje match framöver ett krig för existensen. Tränare Frank Lampard vrider och vänder på sitt lagbygge och efter tre insläppta mål mot både West Brom och The Saints beordrades rättning i leden. Efter detta är den defensiva nollan obruten tre matcher i följd, kan Chelsea likt senast mot Krasnodar få till det åt båda hållen är The Blues ett lag att räkna med i den yttersta toppen. Streckningen av tvåan kommer att öka ju närmare spelstopp vi kommer och blir det allt för illa av den varan kan också krysset vara värt att betala för.

3. Luton – Brentford 

Luton har efter sina förutsättningar knegat på riktigt bra de första åtta omgångarna och placerar sig på den övre halvan av tabellen. I onsdags kunde hattarna trots en man mer i hela andra halvlek inte försvara sin ledning mot Nottingham och känslan är att laget kommer att mattas över tid. Brentford är bra och har kapacitet för att likt fjolåret slåss om avancemang till Premier League. Spetskvalitet finnes i form av Ivan Tooney som värvades inför seriestarten från Peterborough, denna har verkligen levererat med sina åtta mål på de sex senaste matcherna. De tidiga tipparna verkar gå på devisen att tabellen aldrig ljuger vilket lämnar allt värde till höger och spiktvåan är därmed ett faktum.

4. Middlesbrough – Nottingham 

Middlesbrough förlorade premiären mot Watford men har efter det sju raka utan förlust. Framförallt imponerar Boro i defensiven emedan det tidvis är trubbigt framåt vilket resulterar i lite för mycket oavgjorda resultat för att det skall vara optimalt. Nottingham visade moral senast borta mot Luton, trots underläge och decimerat manskap, efter att Ioannou sett rött, kämpades en poäng hem. I och med detta är Forrest efter den miserabla inledningen nu obesegrade i fyra raka. Om något tecken skall lämnas utanför i denna på förhand jämna drabbning så är det den kraftigt övervärderade ettan.

5. Millwall – Huddersfield 

Millwall är stabila och bygger sitt spel bakifrån med en i princip klanderfri defensiv. När nu lejonen också börjat peta in en och annan balja framåt så kommer fullpoängarna i en strid ström. Känslan är att londonlaget nu med de flesta bitar på plats är med i toppen för att stanna. Huddersfield spelade så sent som för två säsonger sedan i Premier League och hade under fjolåret endast tre poäng tillgodo för att inte degraderas ytterligare en division. Truppen ser tunn ut och spelet värmer inte, The Terriers får plocka fram terrierinstinkterna för att inte hänga löst även i år. Hemmalagen i The Championship blir ofta likt här väl hårt betrodda, men i vissa fall får man förbise dessa faktum och spika av ändå. Det rekommenderas i denna fight.

6. Preston – Birmingham 

Båda lagen befinner sig med sina tio inspelade poäng i mittens rike. Anmärkningsvärt är att Preston hämtat samtliga dessa poäng på resande fot och statisken hemma på Deepdale lyder 0-0-4. Som ytterligare salt i såren har de liljevita fått lämna sin hemmaarena i sex raka matcher utan att notera sig i det offensiva målprotokollet! Birmingham lever i princip helt och hållet på sina solida kvaliteter i defensiven. På de tio senaste bortamatcherna har blånäsorna endast lyckats prestera EN kasse bakom motståndarnas keeper! Med ovan fakta tillhanda känns en om inte mållös så iallafall målsnål tillställning högst trolig. För de som är lagda åt det hållet är detta kupongens bästa förslag på singelkryss.

7. Swansea – Blackburn 

Swansea har börjat seriespelet bra och endast noterats för en förlust hittills, den kom mot Huddersfield och var ytterst oförtjänt om man tittar till matchbild och statistik. Känslan är att om walesarna kan hålla truppen hyfsat skadefri så finns det kunnande för att hänga med länge i toppstriden. Blackburn har spelat mycket bättre fotboll än vad tabelläget indikerar och har helt enkelt inte riktigt haft marginalerna med sig. Senast exempelvis var Rovers det klart bättre laget mot Reading men dessa springer långt över förväntat värde och gjorde fyra baljor på de fyra skott på mål de hade. Detta är en mycket tätare drabbning än vad strecken indikerar och här bör man ta så många tecken som lädret tillåter med utgång från höger. 

8. QPR – Cardiff 

Det har nu förflutit sju matcher sedan Queens Park Rangers senast vann en fotbollsmatch och vad kanske värre är att i de fyra senaste av dessa har laget lämnat planen utan att näta. Spelet finns där stundtals för QPR såsom första 25 minuterna senast mot Barnsley men så drog Robert Deckie på sig rött kort samt påföljande straff och så var den dagen förstörd. Cardiff som på pappret har ett lag för toppstriden har levererat ömsom vin och ömsom vatten. Spelet på bortaplan har varit det mest glädjande och utanför Wales är The Bluebirds fortsatt obesegrade. De tidiga tipparna ger ettan alltför stort förtroende men det torde jämna ut sig närmare spelstopp. Utgå från höger och gardera med vad finanserna tillåter.

9. Stoke – Rotherham 

Det krävdes ett rött kort och spel med en man mer i dryga timmen för att Rotherham äntligen skulle få fart på målfabrikationen. För första gången på åtta matcher mäktade The Millers med att scora mer än i singularis när Sheffield Wednesday 3-0-besegrades i onsdags. Stoke är ytterst ojämna i prestationerna och mycket svåra att räkna med som tippare. Spelarmaterial finns för att åtminstone vara med och fightas om positiva kvalplatser och kan bara coach O’Neill höja lägstanivån något blir The Potters att räkna med. Förtroendet för hemmaseger verkar nå oanade höjder och streckprocenten på övriga tecken lockar onekligen till gardering.

10. Wycombe – Sheffield Wednesday 

Absolut jumbomöte i The Championship men som de pålästa vet skiljer det egentligen sju poäng mellan lagen efter Sheffield Wednesday inledande poängavdrag. Ugglorna gör det verkligen inte lätt för sig för om inte ovan skulle vara nog har man i de senaste två matcherna dragit på sig utvisningar med förluster mot beskedligt motstånd som följd. Wycombe plockade så sent som i veckan, i den åttonde omgången, säsongens första poäng och starten för nykomlingen har varit blytung. Ljusglimtar stod att finna också i annat än poängen då spelet även i övrigt hölls väl uppe mot ett normalt svårflörtat Watford. Strecken verkar hamna korrekt och kan bara SWFC hålla gubbarna borta från botbänken är tvåan ändå en helt ok spik.

11. Barnsley – Watford 

Watford har inlett seriespelet starkt och bortsett från debaclet senast mot den klena nykomlingen Wycombe har det för det mesta sett riktigt stabilt ut spelmässigt. 

Bålgetingarna som de kallas i folkmun fick som bekant respass från Premier League förra säsongen och styrka och kunnande finns för att göra sejouren i andraligan ettårig. Barnsley hade fram till i onsdags endast skrapat ihop fyra av 28 möjliga pinnar men QPR var efter knappa halvtimmen generösa nog att bjuda på både decimerat manskap och straff. Straffen förvaltades väl av Woodrow och The Tykes kunde tillslut notera en bekväm 3-0-viktoria. Sammantaget en knepig match att tippa och full gardering anbefalles.

12. Bournemouth – Derby 

Bournemouth brandskattades på en hel del av sitt spelarmaterial efter degraderingen från Premier League men dessa luckor verkar managementet ha tätat väl. Körsbären är fortsatt obesegrade och befinner sig i toppskiktet av tabellen precis där de hör hemma. Derby ser riktigt tråkiga ut på alla plan denna säsong och den tilltänkta stöttepelaren Wayne Rooney har passerat bäst föredatum sen länge och det är därmed svårt att se någon ljusning. Ettan verkar bli hårt betrodd men man får verkligen slå knut på sig själv för att hitta någon annan anledning än detta faktum för att gardera.

13. Öster – Halmstad 

En så kallad sexpoängsmatch gällande andra-och tredjeplatsen i Superettan där Halmstad vid seger hänger av smålänningarna åtminstone i kampen om andraplatsen. Öster gick som tåget och hade fyra raka innan man senast sprang på Örgryte eller man kanske skall uttrycka det som Bubacarr Jobe? Gambianen stängde matchen med ett äkta hattrick på 27 minuter i första halvlek. Siffrorna 1-4 speglar inte riktigt matchen då smålänningarna över 90 minuter var minst lika bra som ÖIS. HBK är inne i en mycket bra period och har tagit 22 poäng av 27 möjliga på sina nio senaste matcher i Superettan. Hallänningarna är seriens klart bästa bortalag och då strecken verkar hamna hyfsat korrekt är tvåan en potentiell spik.

Omgångens säkra: Bournemouth

Sett till odds finns det ett flertal lag på kupongen som värderas till större vinstchans än Bournemouth men bedömning är ändock att The Cherries är omgångens bästa spik. All statistik samt klasskillnaden i kapacitet motiverar mer än väl.

Omgångens skräll: Rotherham

De flesta nykomlingar sprattlar bäst i början av säsongen och Rotherham med en solid i defensiv i första rummet sprattlar fortsatt väl. Den största skrällpotentialen grundar sig dock i motståndarna Stokes ojämnhet och har The Potters bara en lite sämre dag här kan skrällen vara ett faktum.

1. Liverpool – West Ham 1x

2. Burnley – Chelsea x2

3. Luton – Brentford 2

4. Mboro – Nottingham x2

5. Millwall – Huddersfield 1

6. Preston – Birmingham X

7. Swansea – Blackburn 1×2

8. QPR – Cardiff 2

9. Stoke – Rotherham 1×2

10. Wycombe – Sheff W 2

11. Barnsley – Watford 1×2

12. Bournemouth – Derby 1

13. Öster – Halmstad 2

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Tips
Datum

31 okt 202016:00
Rekare

Oskar
Rek

Tips & Analys
Odds

Bästa spelbolagen
SpeedySpel
SpeedySpel

50 kr freebet utan omsättningskrav

Campobet
Campobet

100 % upp till 100 SEK

PAF casino
PAF casino

99 Free spins

Bäst casinobonus
Voodoodreams
Voodoodreams

100 % upp till 100 SEK

NYSpins Casino
NYSpins Casino

100 % upp till100 SEK

Duelz Casino
Duelz Casino

100 % upp till 100 SEK

Match:
Stryktipset
Rek:
Tips & Analys
Odds:
-