Timmy förvandlar 250 SEK till 6.236 SEK hos LeoVegas

Published by Oskar on

Efter att ha varit nära jackpotten i flera veckor så var det äntligen dags för Timmy att sätta sin snöboll som publiceras på Spelrek varje vecka. Vi tog ett snack med Timmy för att diskutera snöbollarna och framförallt veckans spelbolag LeoVegas

Tjenare Timmy, grattis till att sätta snöbollen. Hur känns det? 

Hej, det känns otroligt kul att äntligen få sätta snöbollen. Det har varit nära flera veckor nu men har haft svårt att överleva helgens matcher. Såg ut att förlora ännu en lördag efter att Crystal Palace kvitterade men Firminho ordnade tillslut ett viktigt mål! Jag hoppas att några följare följde med hela vägen! 

Denna vecka så var det LeoVegas som testades. Vad tycker du om deras sajt?

För mig som gillar framförallt Ishockey så tycker jag nästan att LeoVegas är ett måste för den inbitna sportsbettaren. Hos LeoVegas hittar du alltid mängder av spelalternativ på alla möjliga matcher och framförallt på NHL som är en av mina favoritligor. 

Klicka här för att hämta en oddsbonus på 100 % upp till 3.000 SEK 

Nyligen gjorde LeoVegas om sin bonus. Vad tycker du om den?

LeoVegas sportsbonus skiljer sig lite från övriga spelbolag. Istället för att få bonusen direkt så kommer den först när du har nått omsättningskravet. Väljer du att ta ut maximal bonus på 3.000 SEK så behöver du omsätta 12.000 SEK innan din bonus dyker upp på kontot. Tycker det är generösa omsättningsvillkor och man kan tänka att bonusen blir som en extra livlina. 

Snöbollen publiceras varje vecka på Spelrek.se. Vad kan du berätta om sajten? 

Yes varje måndag publicerar jag en ny snöboll och jag brukar variera mig mellan de spelbolag som jag tycker erbjuder en bra plattform. Hos Spelrek.se hittar du dagligen speltips på flertalet olika sporter och dessutom har vi byggt upp en facebook-grupp där flera likasinnade kan dela med sig av speltips, tankar och frågor. Tycker definitivt att man bör kika in Spelrek.se om man är intresserad av sport i allmänhet och sportsbetting i synnerhet. 

En sista fråga. Något man ska hålla koll på framöver? 

Finns massor att hålla koll på! Bland annat delar jag dagligen mina speltips i Facebookgruppen, här på Spelrek.se samt på min Twitter där man hittar mig under @TimmyRenud. Dessutom kan jag avslöja att man bör kika in hos Spelrek.se dagligen under December då det snart kommer presenteras en nyhet som man absolut inte får missa. 

… Sedan  får man ju såklart inte missa när jag publicerar min nya snöboll på måndag! Vi siktar på att upprepa veckans bedrift!


0 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *