Timmy snöboll – v.41 – Steg 2/7

Published by Timmy on

Snöboll v.41

I veckans snöboll hämtar vi bonusen hos Betway. Det är ett spelbolag som är ett måste hos varje seriös spelare. Här hittar du massvis med spel och ofta marknadshögstaodds.

Läs vår recension om Betway

betway
5/5

100 % upp till

1.000 KR

Omsättningskrav: 8x

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Snöboll #2

Steg 1 satt då Olofsson kvitterade till 3-3 för sitt Buffalo med 1.14 kvar av den ordinarie speltiden. Där hade vi lite tur, men det förtjänar man ibland. Veckans utbud är fortsatt klent. Det gör att jag väljer ett chansspel från Champions Hockey Leauge-matchen mellan tyska Augsburg och tjeckiska Liberec i snöbollens steg 2. Tycker ändå det är ett klockrent spel.

Förutsättningarna är enkla inför matchen mellan Augsburg – Liberec i grupp C i Champions Hockey League. Augsburg säkrar en slutspelsplats vid vinst medan Liberec MÅSTE vinna för att ha chans på avancemang. Vid förlust är man ute ur årets CHL-turnering, vilket vore en stor besvikelse såklart. Känslan är att vi kan få en väldigt öppen match och en massa mål här. 

Jag testar därför spelet på Ö5,5 mål i matchen till hela 2,05 gånger pengarna. Augsburg har löst linan i 5/8 senaste matcherna medan Liberec har löst samma spel i 9/10 senaste. 

Liberec har en fantastisk offensiv, men mindre bra defensiv. Med tanke på att tjeckerna måste vinna så lär man ösa på framåt och säkerligen göra en del mål samtidigt som det kommer bli öppet bakåt och således stor chans att Augsburg kan trycka in några puckar. 

Liberec leder den inhemska ligan efter att ha spelat in 19 poäng på åtta matcher. Man har släppt in sanslösa 30 mål och gjort ofattbara 39 mål framåt! Tjeckernas snittresultat i ligan är 4,88-3,75, vilket såklart är helt sjukt. Deras matcher har ett målsnitt på höga 8,63 mål/match. Bara galet. Man har bland annat vunnit med 6-4, 5-4, 6-3 och 8-7 under säsongen. 

Ser man till Champions Hockey League-matcherna så har Liberec löst linan i 3/4 matcher. Man har förlorat mot Luleå med 4-5 och 1-4 samtidigt som man besegrat Belfast med 6-1 och förlorat mot samma motståndare med 4-5. Som sagt, man gör mycket mål, men släpper även in mycket.

Jag förlitar mig på att tjeckernas hawaiihockey och bandyresultat fortsätter även i afton! 

Speltips

 • Match: Augsburg - Liberec
 • Datum: 8 oktober
 • Tid: 19:30
 • Speltips: Ö5,5
 • Odds: 2.05
 • Insats: 458:-
 • Spelbolag: Betway

Du har väl inte missat att vi har recenserat de bolag med svensk licens.
Klicka här för att komma till vår lista över sportbonusar

Snöboll #1

De senaste två snöbollarna har gått fantastiskt bra, dock inte tillräckligt. Förrförra veckans snöboll stannade under sista dagen där vi var ett ynka mål ifrån att lyckas hela vägen. Den föregående veckan stoppade under den näst sista dagen. Vi är värda att gå hela vägen nu!

Utbudet under denna måndag har varit väldigt svagt därav har jag väntat in nattens NHL, som faktiskt också har ett ganska klent utbud. Dock ska två intressanta matcher spelas där jag väljer ett spel från matchen mellan Columbus – Buffalo.

Nattens gästande lag, Buffalo, har inlett säsongen starkt med två raka segrar. I premiären slog man Pittsburgh med 3-1 på bortaplan och senast besegrade man New Jersey med hela 7-2. Sabres har således visat upp en fantastiskt fin offensiv inledningsvis av säsongen.

Columbus, som agerar hemmavärd i mötet, har inlett med två raka förluster. Senast föll man med hela 2-7 borta mot Pittsburgh och innan dess med 1-4 hemma mot Toronto. Blue Jackets försvarsspel har sett allt annat än stabilt ut såhär långt. 

Jag väljer att tro på mycket mål i denna match. Buffalo har visat upp en fin offensiv så här långt och kommer gå för vinst då självförtroendet är på topp. Normalt sett har Sabres inte den bästa defensiven i ligan, vilket innebär att man kan klappa ihop lite då och då. Kanske redan i natt? Columbus, som fortfarande inte vunnit, måste vinna någon gång och Buffalo hemma är en passande uppgift till säsongens första seger. Hemmalaget kommer självklart gå för vinst, vilket öppnar upp den här matchen till att bli mycket underhållande, händelserik och förhoppningsvis målrik. 

Jag väljer därför att spela Ö5,5 mål i matchen till fina 1,83. Linan har gått in i 4/6 senaste inbördes mötena. Vi hoppas på en ny målfest i natt lagen emellan.

Speltips

 • Match: Columbus - Buffalo
 • Datum: 8 oktober
 • Tid: 01:00
 • Speltips: Ö5,5
 • Odds: 1.83
 • Insats: 250:-
 • Spelbolag: Betway

Du har väl inte missat att vi har recenserat de bolag med svensk licens.
Klicka här för att komma till vår lista över sportbonusar

Ni har väl inte missat att Spelrek har en Facebookgrupp? Där kan du dela med dig av dina egna speltips och dessutom delta i tävlingar och ta del av exklusiva speltips


0 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *