Timmys Snöboll – Vecka 33

Published by Timmy on

Snöboll v.33

I veckans snöboll tar vi oss till etablerade William Hill som är en ganska okänd aktör på den svenska marknaden. Registrera dig enkelt med hjälp av Mobilt BankID och börja spela direkt!

Läs vår recension om William Hill

5/5

100 % upp till

1.000 KR

Oddsbonus: WHSPORT1

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Snöboll #1

Förra veckans snöboll gick inget vidare. Det innebär att det bara kan gå bättre den här veckan.

Jag startar vecka 33 med att spela Göteborg rak till 1,67 hos spelbolaget William Hill. Göteborg är klart bättre än Falkenberg och spelar dessutom på hemmaplan. Blåvitt är väldigt stabila på sin hemmaarena med sina sex vinster, tre kryss och en förlust på sina tio senaste matcher. Under denna period har Göteborgslaget gjort 13 mål framåt och endast släppt in ynka tre mål bakåt.

Göteborg har sju raka matcher utan nederlag och har endast förlorat en av sina 16 senaste kamper. Dock har man spelar mycket kryss på slutet bland annat mot bottenlaget Örebro och kvällens motståndare, Falkenberg. Båda dessa matcher spelades på resande fot. 

Blåvitt saknar ett par viktigare kuggar i backlinjen inför kvällens match, men trots det ska laget kunna städa av bottenlaget, Falkenberg. Dessutom har Göteborg Lasse Vibe tillbaka samt att man värvat in Hosam Aiesh och Tobias Sana. Inga dåliga lirare direkt. Återstår att se om trion får spela.

Falkenberg är seriens sämsta bortalag med endast två (!) inspelade poäng hittills under säsongen. De har alltså inte lyckats vinna en enda match på resande fot så här långt. Laget har hela tio raka bortamatcher utan seger där sju av matcherna har slutat med nederlag. Ser man till de senaste årens inbördes möten i Göteborg har kvällens hemmalag inkasserat fem segrar på de sex senaste matcherna. Göteborg har således även ett stort psykologiskt övertag.

Ska Göteborg, som ligger på en sjätteplats i tabellen ”bara” sju poäng ifrån en Europa League-plats, ha chans på spel utanför Sveriges gränser kommande säsong måste man vinna denna typen av match som väntar under måndagskvällen. Allt annat än seger är ett stort misslyckande.

Speltips

  • Match: Göteborg - Falkenberg
  • Datum: 12 augusti
  • Tid: 19:00
  • Speltips: Göteborg rak
  • Odds: 1.67
  • Insats: 250 kronor
  • Spelbolag: William Hill

Ni har väl inte missat att Spelrek har en Facebookgrupp? Där kan du dela med dig av dina egna speltips och dessutom delta i tävlingar och ta del av exklusiva speltips


0 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *