Topptipset 22/12

Published by Oskar on

Vi närmar oss julafton och slutet för 2018.
Men först finns det en vecka fylld med fotboll framför oss.
På lördagen hittar vi som vanligt ett topptips fullt med engelsk fotboll.
Chris har gått igenom omgången och hans tankar hittar ni här nedanför…

I match ett finner vi kupongens allra största favorit. Pep’s blå gäng från Manchester tar emot Londongänget Palace. 89% streckning på ettan i nuläget känns föga roligt. Samtidigt har jag inga argument till att Palace skulle skrälla här.

Superstjärnan Kevin de Bruyne var tillbaka senast i cupen för City, och den nämnde stod för ett läckert mål direkt.

Bergetta trots procenten.

Chelsea hakar på där uppe i toppen, och hemma på bron är man obesegrade. 2-1 segern mot Brighton i senaste ligamatchen, följdes upp med en seger mot Bournemouth i ligacupen i veckan.

För Leicesters del blandas det och ges. 1-1 i ligacupen mot City är ett godkänt resultat. Men laget har svårt att vinna. Lägg till lite skador på detta, och morgondagens uppgift blir nog lite väl tuff.

Ytterligare en bergetta.

Hemma i Wales är Cardiff ett annat lag än man är på resande fot. Det vet vi alla som följer Premier league. 4-1-4 på hemmaborgen till skillnad från 0-1-7 på resande fot. 

Imorgon gör Solskjaer sin första match vid United rodret. Till slut kom tiden ikapp José Mourinho, och i veckan sparkades huvudtränaren, och ersättare blev alltså en tidigare United ikon.

Jag är knappast övertygad om att kompetensen håller på norrmannen, men samtidigt så ger detta ny glöd in i laget. Kvalitén finns där, och nog fan ska Cardiff besegras trots att de får ses som rätt stabila hemma.

Spikar tvåan här, och vi har inte inlett kupongen särskilt sexigt procentmässigt.

Vad är det som håller på att hända med sensommarens succégäng Bournemouth. Cherries fortsätter förlora, och formen är ytterst tveksam på gänget.

Brighton har gjort det över förväntan såhär långt, men har nu två raka nederlag och även här går formen att diskutera.

Kan Bournemouth vända på skutan eller är det Chris Hughton som får åka hemma med poängen.

Jag helar denna, och hoppas vi kan få Brighton att göra jobbet.

Saints gjorde det riktigt bra senast när Gunners besegrades med 3-2. Imorgon är man favoriter mot Hudds, frågan är om det är korrekt? – Ja jag skulle påstå det, om man levererar som mot Gunners senast, så bör man ta ner Hudds på jorden relativit enkelt.

Hasselnöten vid rodret har förändrat lagets sätt att spela, och man skapar numera mängder av chanser.

Jag tror formen håller i sig, spik på saints i match 5.

I match 6 har vi ett riktigt bottenmöte mellan Newcastle och jagande Fulham.

Jag köper inte att skatorna är så stora favoriter rent procentmässigt. Även om jag inte tror Ranieri kan vända den sjunkade skutan så bör chans till poäng vara större än procenten visar här.

HEL.

Watford har verkligen spelat upp sig på sistone. Riktigt kul är det även att vår svenske representant Ken Sema nu verkar tagit sin plats i laget. Fick spela senast igen, och gjorde då en assistpoäng.

Hammars är redan nu överstreckade, i ett möte jag tycker känns jämnt. 

Arnautovic saknas ännu för hemmalaget, och jag väljer att kliva på X2 här.

Efter senaste krysset tappade Norwich serieledningen till förmån för Leeds. Samtidigt tappade morgondagens motstånd Blackburn en två noll ledning mot Birmingham, och en varsin poäng kunde således delas ut.

Ett starkt hemmalag, mot ett lag i toppen utan direkta svagheter.

Klickar X2.


0 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *