Spelrek 5/8 : Bielsa har landat på engelsk mark

Published by Spelrek on

Championship : Leeds-Stoke

Halloj,

Sitter på ett tåg tillbaka mot el Stockholmo. Tänkte dela med mig av lite tankar och speltips i dagens championshipmöte på Elland Road.

Leeds kliver in i ny säsong med en ny huvudtränare. På bänken har vi kontroversielle Marcelo Bielsa, vilket skall bli spännande, helt klart. Leeds som avslutade fjolåret på ett rätt knackigt sätt, förväntas ändå hamna relativt högt upp i tabellen i år, kanske kan man slåss om en playoff plats? Det är väl i alla fall det som är tanken. Jag själv tror mycket på köpet av Patrick Bamford, en talang som idag har hunnit fylla 24 år. Visst är det väl dags för utväxling nu, och Leeds känns som ett sunt klubbval.

På andra sidan plan står degraderade Stoke, som under fönstret sålt fixstjärnan Xherdan Shaqiri till Liverpool. Svårt att ersätta såklart, men samtidigt har offensiv kraft värvats in, Afobe, Ince och McClean har alla kommit in i laget, och väntas starta redan i eftermiddag. Jag tror nya huvudtränaren Gary Rowett ställa ett rätt framtungt Stoke på benen i eftermiddag.

The potters kommer från en rätt knepig försäsong, där defensiven knappast suttit som den skall, frågan är hur de funkar i eftermiddag? Jag är skeptisk. Leeds saknar idag den så viktige Pontus Jansson, som ännu inte är tillbaka från VM ledigheten.

Som vanligt bokförs alla mina spel här hos Spelrek.se här: Chrissheet

Vår rek

Med tanke på förutsättningarna spelar jag över 2.5 mål i matchen till 2.08.

Oddset hittar vi hos 888sport som erbjuder en insättningsbonus upp till 1500kr.

  • Två nya coacher som inte fått ihop balansen
  • Pontus Jansson saknas
  • Fin offensiv kraft hos Stoke
  • Leeds har haft problem med målfabrikationen på sistone

Har du inget konto hos 888sport kan du skapa ett HÄR!

  • Sätt in 1.500 SEK
  • Få 1.500 SEK i sportbonus
  • Omsättningskrav: 10x bonus
  • Minimum odds: 1.5
Categories: Spelrek

0 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *