Ta del av gratis speltips

Varje dag spelar svenskarna på hundratals olika sportevenemang och hos oss kan du ta del av flera betting tips på en rad olika sporter. Vi presenterar dagligen nya speltips på dagens matcher och hjälper dig att välja rätt sida när du placerar spel. I våra analyser hittar du all den information som du kan tänkas behövas. Våra skribenter fokuserar på alla de stora sporterna runt om i världen och ligor runt hela jordklotet.

Fotboll

Ishockey

Basket

Esport

Gratis speltips

Här ovanför hittar du speltips till de sporter som våra skribenter skriver om i dagsläget. Men Spelrek växer ständigt och vårat mål är att du ska hitta speltips på samtliga sporter runt om i världen. Hos oss hittar du analyserade texter där vi motiverar vårat spel och dessutom visar vi dig vart du hittar det marknadshögsta oddset på just detta spel. 

Kunskap är viktigt för oss vilket du även kommer märka när du läser våra tips. Våra skribenter har stenkoll på respektive liga och sport vilket innebär att du tryggt kan veta att den text du läser är korrekt.

Varje text innehåller all relevant information som kan tänkas behövas för att analysera varje enskild match. Vi tror inte på kvantitet före kvalitet därför kommer du hitta färre speltips här än hos någon konkurrent men vi arbetar stenhårt på att alltid leverera kvalitativa texter och analyser. För dig som inte vill läsa långa texter så hittar du spelet motiverad tillsammans med vart det högsta oddset finns inuti inlägget.

5/5

100 % upp till

2.000 SEK

6x omsättningskrav

4.5/5

100 % upp till

1.000 SEK

10x omsättningskrav

LeoVegas
5/5

100 % upp till

1.000 SEK3

8x omsättningskrav

speedybet
5/5

100 % upp till

2.000 SEK

8x omsättningskrav

Vill du börja skriva speltips?

Är du en person som älskar sport och har lätt att föra dig i skrift så söker vi ständigt nya skribenter. 
Vi kräver ingen tidigare erfarenhet, även fast det såklart är meriterande, och vi erbjuder alla våra skribenter rimlig ersättning för varje skrivet speltips. Vi ser helst att du fokuserar på en sport och allra bäst en specifik liga för att se till att samtliga inlägg innehåller en kvalitativ analys.

Just nu är vi ett riktigt härligt gäng som blandar högt och lågt i våra sociala kanaler. Vill du bli en i gänget och börja skriva så är det bara att höra av sig till [email protected]. Vi hoppas kunna utöka vårat stall med skribenter ytterligare tills vi blir störst i Sverige när det gäller att tillhandahålla speltips online!

Hitta en oddsbonus

Vi har recenserat samtliga spelbolag med svensk licens
Vi har betygsatt och listat de bästa sportbonus 2020!

spelrek

Spelrek.se är en obereonde aktör. Vi är inte knutna till något spelbolag och våra recensioner är våra egna åsikter.