Topptipset tips

Hem » Speltips » Topptipset tips
Datum Rekare Match Rek Odds
19 okt 202019:00 Oskar Topptipset Tips & analys - (Svenska Spel)
16 okt 202019:00 Oskar Topptipset Tips & Analys - (Svenska Spel)
15 okt 202017:30 Oskar Topptipset Tips & analys - (Svenska Spel)
13 okt 202020:45 Oskar Topptipset Tips & analys - (Svenska Spel)
12 okt 202018:30 Oskar Topptipset Tips & analys - (Svenska Spel)
09 okt 202019:00 Oskar Topptipset Tips & analys - (Svenska Spel)
07 okt 202020:30 Oskar Topptipset Tips & analys - (Svenska Spel)
06 okt 202019:00 Oskar Topptipset Tips & analys - (Svenska Spel)
02 okt 202020:29 Oskar Topptipset Tips & analys - (Svenska Spel)
30 sep 202019:00 Oskar Topptipset Tips & analys - (Svenska Spel)
29 sep 202019:00 Oskar Topptipset Tips & analys - (Svenska Spel)

I skuggan av Europatipset och Stryktipset hittar vi Topptipset som är favoriten hos många spelare, den finns endast hos Svenska spel och finns med vid alla Europatips och Stryktips omgångar och ibland solo! Nästan varje dag presenterar vi våra topptipset tips och analys.

Topptipset – Spelet som går varje dag med chans till vinst

Topptipset är en produkt som är lite av en spinoff från Stryktipset och Europatipset.
Istället för 13 matcher har Topptipskupongen åtta matcher och det finns en spelbar kupong varje dag.

Radpriset på Topptipset är precis som Stryktipset och Europatipset 1 kr, skillnaden är att du har en radinsats du kan laborera med som sträcker sig från 1kr till 10kr. Alltså kan du vinna väldigt fina pengar med högre radinsats.

Eventuell räddningsplanka på lördagana

På lördagar när Stryktipset går av stapeln plockas de första åtta matcherna från Stryktipset in på Topptips-kupongen. De flesta som spelat Stryktipset har stött på känslan när man spikat ett lag och det rasslar till i målprotokollet i fel riktning – med Topptipset kan du spela lite mot dina spikar och på så sätt ändå vara levande med en kupong.

Spela på Topptipset

Det är lika enkelt att spela topptipset som att spela europa samt stryktipset, till och med enklare. Topptipset innehåller åtta matcher varje runda och finns med vid alla Europa/stryktips omgångar. Spelstoppet varierar från omgång till omgång. Det är inte lika mycket regler när det kommer till topptipset utan det är rent av bara dundra av vad tror du tror det blir i matchen, du får använda dig av tecken 1, x och 2 som vanligt.

Du kan även välja att reducera din rad så att det blir lite billigare. Du kan använda dig av ett M-system (matematiskt) och du kan välja att lägga upp till 7 halvgarderingar och en halvgardering. Om du är den lata kan du ta hjälp av Spelexperten vilket kan jämföras med ATGs Harry boy, du får helt enkelt en rad som kan innehålla lite skräll chanser, kanske värt att prova någon gång. På Stryktipset kan du välja att spela samma rad för flera veckor men på topptipset måste du lämna in en ny rad för varje omgång som spelas. Det är enkelt att lägga din topptips rad, antingen rattar du in på Svenska spel eller så traskar du iväg till ditt närmaste ombud och lägger din rad. Innan du väljer att spela på topptipset så rekommenderar vi dig att läsa vår topptipset tips & analys som vi presenterar varje dag.

Vad kostar Topptipset?

Topptipset kostar olika beror på hur många tecken du använder dig av. Det minsta beloppet är som på Europa och Stryktipset 1 krona, men det är såklart väldigt svårt att pricka åtta rätt om man endast använder sig av ett tecken per match.

Ett tecken = x 1
Två tecken = x 2
Tre tecken= x 3

Efter lite tanke om roddande så har du tagit ut vad du tror är en vinnande rad, och du gångrar ihop alla dina tecken och får slutsumman. Till skillnad från Europa och Stryket kan du välja att höja din radinsats till 2, 5 eller 10 kronor per rad, vilket enkelt förklarat betyder att vinsten gångras med den radinsatsen du väljer. Du kan även välja att reducera din rad så att den blir billigare.

Vinst på Topptipset

Vinsten är innan helt omöjlig att förutspå. Återbetalningen på svenska spels topptips är 70% vilket är högre än både Europa/stryktips. Du kan endast vinna pengar om du prickar åtta rätt, ingen utdelning på sex eller sju rätt. Omsättningen brukar ligga på dryga miljonen och vinsten som sagt är omöjlig att förutspå. Det finns ingen jackpot på topptipset. Men ibland väljer Svenska spel att kasta in en bonus på 250 000 kronor ibland mer.

Om du vinner mer än 20 000 kronor får du inte ut pengarna hos ditt ombud. Då kommer pengarna till ditt svenska spel konto eller bankkonto. Men alla vinster upp till 20 000 kronor kan du hämta ut hos ditt ombud. Åtta rätt på topptipset kan ge allt mellan 1-10 000. Men har du en rad där några skrällar sitter är det inte helt ovanligt med en utdelning på närmare 50 000 kronor. Tänk dig att om omsättningen ligger på 2 miljoner är det 1,4 miljoner kronor man kan vinna. Och är det 10 personer som vinner kammar du hem 140 000 kronor, då man endast vinner på åtta rätt. Varje dag försöker vi publicera våra topptipset tips till kvällens omgång.

Resultat Topptipset

Att hitta resultat på topptipset är ganska enkelt, när det är Stryktipsomgång så brukar matcherna 1-8 vara raden på topptips och det också när det är Europatipsomgång. Är det dock ett Topptips som är mitt i veckan är det ett hopplock av dom hetaste matcherna för kvällen. Här nedan kommer stegen hur man tar reda på hur vinnande raden såg ut:

  1. Ratta in på Svenska spels hemsida
  2. Tryck på Sport och Casino
  3. Tryck på resultat och välj topptips

Då kommer dagens rad upp och du kan välja vilken vecka du vill kolla

5,0 rating
100 SEK Freebet
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
3,8 rating
300 SEK Freebet
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
4,5 rating
100 % upp till 100 SEK
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Vad händer om en match ställs in?

Exakt samma regler som på Stryktips och Europatips, om matcherna inte spelats 9/10 så lottas matchen. Tio tidningars tips utgör den största procenten av lottningen. 16 lottning enheter finns och 10 av dom utgör tidningarna/journalister. Sex av dom hamnar två på hemmalaget, två på oavgjort och två på bortalaget, därefter lottas matchen. Om fler än två matcher skulle ställas in kan Svenska spel välja att stoppa hela raden och återbetalning sker.

Övrig info om Topptipset

Om du lirar i butik måste du annullera spelet i exakt samma ombud som du la raden och det samma dag som du la raden och senast en minut efter spelstopp. Om du lagt raden via internet så kan du annullera spelet vilken dag som helst men dock senast en minut efter spelstopp, du får tillbaka insatsen du lade.

Vi på Spelrek tycker topptipset är riktigt bra spel. Dessutom har ni som sätter 8,9 eller 10 rätt på stryket har mycket större chans att vinna deg på topptipset. Det behöver inte alls bli dyrt om du läser på om matcherna och jämför matcher. Är du däremot säker på en rad kan du välja att höja radinsatsen till 2-10 kronor per rad. Följ oss på twitter och Facebook så får du inför varje omgång våra tankar och funderingar med topptipset tips, lycka till!

Vill du dela dina topptipset tips?

Är topptipset din grej? Vill du testa på att skriva för vår sajt? Vi letar ständigt efter nya skribenter till alla olika slags sporter. Mejla [email protected] och berätta lite om dig själv och varför vi ska välja just att publicera dina topptips tips.

FAQ om Topptipset

Varje dag, när det inte är Europa eller Stryktips, hittar ni en analys av dagens topptips här på vår sajt. Vi skriver om varje match och presenterar de tecknet vi anser vara bäst att ha med på kupongen.

Nej, vi tar inte betalt för våran analys av Topptipset. Däremot får vi betalt av Svenska Spel för trafiken vi skickar. För att stötta oss så får ni gärna gå via våran sajt när ni spelar Topptipset för att stötta oss så att vi kan fortsätta förse er med gratis speltips!

Till och från erbjuder vi andelar till topptipset och det gör vi isåfall i vår facebookgrupp som du hittar här: https://www.facebook.com/groups/1812080695490744

Gå gärna med för att ta del av exklusiva speltips och andelsköp.