Europatipset speltips

Hem » Speltips » Europatipset speltips
Datum Rekare Match Rek Odds
18 okt 202014:30 Oskar Europatipset Tips & analys - (Svenska Spel)
14 okt 202020:45 Oskar Europatipset Tips & analys - (Svenska Spel)
11 okt 202017:30 Oskar Europatipset Tips & analys - (Svenska Spel)
08 okt 202018:15 Oskar Europatipset Tips & analys - (Svenska Spel)
04 okt 202014:30 Oskar Europatipset Tips & analys - (Svenska Spel)
01 okt 202019:00 Oskar Europatipset Tips & analys - (Svenska Spel)
27 sep 202014:30 Oskar Europatipset Tips & analys - (Svenska Spel)
16 sep 202019:00 Oskar Europatipset Tips & analys - (Svenska Spel)
13 sep 202014:30 Oskar Europatipset Tips & analys - (Svenska Spel)
08 sep 202020:29 Oskar Europatipset Tips & analys - (Svenska Spel)
06 sep 202018:00 Oskar Europatipset Tips & analys - (Svenska Spel)

Europatipset tips och analys varje vecka

Europatipset är ett av dom största spelen på Svenska spel, det är Stryktipsets “lillebror”. 1993 var året då Europatipset hade sin start och då hade det namnet Italienska Stryktipset då det enbart var Italienska matcher. Det är exakt samma upplägg som Stryktipset och vinst är på 10,11,12 eller 13 rätt, dock delas ingen tröja ut vid 13 rätt. Varje vecka läser du våra europatipset tips här på sajten.

Det är väldigt simpelt att lira en Europatips rad, det är bara att surfa in på Svenska spels hemsida eller gå till ditt närmaste ombud. Som sagt är det exakt samma som Stryktipset och det du behöver göra att tippa rätt på 13 matcher för att vinna pengar. Du får som vanligt använda dig utav tecknena:

  • 1 = Hemmalaget vinner
  • X = Matchen slutar oavgjort
  • 2 = Bortalaget vinner

Reducera på Europatipset

Du kan reducera raden, spela andelsspel och använda dig utav olika system. Det är exakt samma regler som Stryktipset.

M-system: Kan liknas vid att spela flera enkelrader i en och samma kupong. Beroende på vilket system du väljer kan du göra ett visst antal hel- och halvgarderingar

U-system: Ett reducerat system med minskat antal rader. Vinstchansen blir lägre än vid ett M-system men insatsen minskar ganska mycket. När du är klar med allt kryssande i alla matcher kommer antalet rader att räknas ut

R-system: Ett reducerat system med så kallad utgångsrad. Här kan du sätta ett utgångstecken på dina garderingar. På så vis har du möjlighet att påverka teckenfördelningen på nyckelraderna.

Här kommer en länk till svenska spel som innehåller alla regler samt mer förklaring till systemen man kan använda:

Det är inte omöjligt att Europatipset finns tillgängligt på fler dagar än just söndagar, om det finns tillräckligt många matcher som spelas så är det inte omöjligt att Svenska spel riggar upp ett Europatips mitt i veckan, framförallt när det kommer till landslagsuppehåll. Vi försöker att erbjuda en genomgång med våra europatipset tips till varje omgång.

Vad kostar Europatipset?

Ja, en Europatips rad kan kosta dig allt mellan 1 krona upp till hur mycket som helst egentligen. Den enklaste förklaringen till vad en rad kostar är:

Ett tecken – gånger ett

Två tecken – gånger två

Tre tecken – gånger tre

Efter du plockat ut din rad så gångrar du ihop alla tecken och du får ut vad det kostar. Om du tycker är alldeles för svår och du inte vill använda så mycket tecken kan du antingen välja att reducera din rad eller gå in och lira ett andelsspel med kompisarna som är väldigt populärt. För den lata kan man använda sig av Xperten som ger dig en rad, du får välja själv vad den kostar och den kan innehålla lite vad som helst, som ATGs Harry Boy. Dessutom så erbjuder vi varje vecka en gratis analys av veckans omgång där vi ger ut våra bästa europatipset tips.

Vinst Europatipset

Det är helt omöjligt att veta vad utdelningen är på Europatipset, det man vet innan raden har börjat är om man är ensam med 13 rätt får man 10 miljoner kronor. Återbetalningen på Europatipset ligger på 65%.

Som sagt, det som är tjusningen med Europatipset är att du kan ha som insats 1 krona och vinna 10 miljoner kronor, det är inte många spel som man kan göra det på. Om du hämtar ut din vinst i butik kan du som högst få ut 20 000 kronor, annars får du det till ditt bankkonto/svenska spel konto, om du däremot skulle kamma hem över 5 miljoner kronor så ringer Svenska spel upp dig och kommer överens vart kulorna ska in.

5,0 rating
100 SEK Freebet
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
3,8 rating
300 SEK Freebet
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
3,0 rating
Ingen Oddsbonus
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Resultat Europatispet

Ja, Europatipset är något svårare att få resultat på än Stryket då det innehåller många fler ligor. Det är fortfarande inga problem att hitta resultat. Antingen kliver du in på något livescore sida och kollar matcherna eller så kliver du in på:

Svenska spels hemsida
Välj Sport och casino
Välj spel och sedan Europatipset
Då kommer dagens/nästkommande Europatips, det finns en rullista som du kan välja vilken vecka du vill ha resultat i från.
Avbrutna och uppskjutna matcher
Om en match av någon anledning inte spelas klart så kommer matchen på europatipset bli lottad. Har matchen spelats över 9/10 så lottas inte matchen. Om matchen skulle avbrytas eller inte alls spelas så lottar svenska spel, lottningen går till så här:

Skulle matchen Manchester City-Burnley lottas så har tio tidningars tips till exempel 10-0-0. Då kommer lottningen bli 12-2-2 i chans till fördel för City, det är alltså 16 stycken enheter som man lottar med och tio av dom bestäms av hur stor chans lagen har att vinna. Sex av dom 16 enheterna går till 1a = 2 enheter, X = 2 enheter och 2 = 2 enheter.

Europatipset innehåller matcher från hela Europa, den är dock inte lika klassisk som Stryktipset. Europatipset blir bara större och större och omsättningen på just söndagar är nästan lika stor som lördagens Stryktips, det som är roligare med Europatipset enligt folk är att det finns så olika mycket matcher, på stryket innehåller kupongen som oftast från Storbritannien.

Historia Europatipset

Som sagt var det år 1993 som portarna för första gången slog upp för Europatipset som på den tiden hette Italienska stryktipset. I elva år hette det Italienska Stryktipset och det var inte förens år 2004 det bytte till nuvarande namnet Europatipset. Det finns inte så mycket historia om just Europatipset utan det är “storebror” Stryktipset som har en väldigt lång historia. Största vinsten någonsin på Europatipset, det var ett par år sedan där en man från Skåne vann över 10 miljoner med en insats på endast 64 kr, 64kronors raden är den vanligaste raden på både Stryktips och Europatips.

FAQ om Europatipset

Inför varje vecka hittar du en rykande färsk analys av omgången. Oavsett om det gäller för vecko, eller helgomgången. Vi går igenom match för match och skriver en kort analys om vad vi tror om utgången. Därefter presenterar vi vårat utvalda tecken för varje match.

Nej, vi tar inte betalt för våran analys av Europatipset. Däremot får vi betalt av Svenska Spel för trafiken vi skickar så om ni väljer att spela Europatipset får ni gärna gå via vår länk så att vi kan fortsätta förse er med gratis genomgång varje vecka.

Till och från erbjuder vi andelar till Europatipset och det gör vi isåfall i vår facebookgrupp som du hittar här: https://www.facebook.com/groups/1812080695490744

Gå gärna med för att ta del av exklusiva speltips och andelsköp.