Ishockey speltips

Hem » Speltips » Ishockey speltips
Datum Rekare Match Rek Odds
01 okt 202018:59 OskarJ Powerplay 1/10 Analys&tips - (Svenska Spel)
01 okt 202019:00 Timmy Luleå - HV71 Luleå FT 1,83 (Bet365)
01 okt 202019:00 Timmy Skellefteå - Frölunda Frölunda ML 1,95 (Bet365)
29 sep 202002:00 Timmy Stanley Cup - Day 50 Flertal 2.70-4.10 (Betfair)
29 sep 202017:59 OskarJ Powerplay 29/9 Analys&tips - (Svenska Spel)
29 sep 202019:00 Timmy Rungsted - Aalborg Rungsted ML 1,95 (Bet365)
27 sep 202014:59 OskarJ Powerplay 27/9 Analys&tips - (Svenska Spel)
26 sep 202014:59 OskarJ Powerplay 26/9 Tips&analys - (Svenska Spel)
26 sep 202018:00 Timmy Skellefteå - Örebro BLG2M 1.74 (Bet365)
25 sep 202018:59 OskarJ Powerplay Tips&analys - (Svenska Spel)
24 sep 202002:00 Timmy Stanley Cup - Day 47 Flertal 1,80-151,00 (Bet365)

Ishockey är stor sport i världen, störst är den i Nordamerika där världens bästa ishockey spelas. Hockeyn kom ganska sent och det var inte förens 1908 som IIHF bildades. Sverige är ett väldigt bra ishockey land och vår inhemska liga SHL är bland dom bästa i världen. Vi i Sverige har alltid varit bortskämda när det kommer till vinster. Vi har vunnit nästan allt som går att vinna och trots att vi är ett litet land så är vi ledande.

Speltips Ishockey

Det finns massor av spelalternativ när det kommer till ishockey, men dom allra vanligaste är fulltidsresultat, över/under mål, handicap spel och ML (Moneyline, kvittar om matchen vinns efter övertid/straffar). Svenska spel har något som heter powerplay och det innebär att man får spela på åtta utvalda matcher och får använda 1, x och 2 som tecken, exakt som fotbollens topptips. Livespel är också ett sätt att hitta vinnande spel. Inom ishockeyn är det väldigt viktigt att man har koll på bägge lagen. Ett tips är alltid att kolla på båda lagens hemsidor och kolla vilka som är skadade bland annat. Vi på Spelrek täcker nästan alla ishockeyserier och vi har skribenter som älskar sporten och som dagligen förser er med sina hockeytips.

Dom stora bettingsidorna har ofta väldigt roliga specialspel på NHL. Antal skott på mål för olika spelare brukar vara en guldkälla och det är roligt att kolla matchen själv om man lagt ett sådant spel. Från september-mars finns det massvis av ligor att spela på. Vill man inte spela på dom kända ligorna finns det massvis av alternativ att spela på dom lite lägre serierna där man kan fynda.
Att tänka på: Om du har spelat på antal skott på mål för en spelare i NHL, statistiken bettingsidorna går efter är statistiken på officiella sidan www.nhl.com. Ibland kan till exempel Flashscore ha antal skott på mål för spelare. Men lita inte på den information utan att checkat på den officiella sidan först. Glöm inte att kika förbi här för att hitta dagens ishockey speltips!

5,0 rating
100 SEK Freebet
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
3,8 rating
300 SEK Freebet
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
4,5 rating
100 % upp till 100 SEK
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Ligaspel i Ishockey

Ishockey är en vintersport, och under sommaren är vi inte bortskämda med ishockeymatcher, Ishockey-VM brukar avsluta hockeysäsongen i maj. Juni, juli och halva augusti är tråkiga månader för hockeyälskare, men det är då alla lag bygger upp sina trupper och det är också intressant. NHL i Nordamerika är världens bästa liga och det finns massor av svenskar där. Vad finns det mer för ligor? Nedan kommer jag lista dom allra största tävlingarna/serierna inom ishockeyn.

NHL – Världens bästa liga, innehåller lag från både USA och Kanada. 31 lag krigar om 16 slutspelsplatser. Grundserien är 82 omgångar med start i början på oktober varje år. NHL är uppdelat i Western (västra) och Eastern (östra) konferenser. Western och Eastern är också uppdelade i fyra divisioner. Inga lag kan åka ur NHL, men det händer då och då att lag kommer till, senast är Las Vegas. Klicka här för läsa mer om NHL.

KHL – Världens näst bästa liga, 24 lag finns i KHL, 19 av dom är från Ryssland. Ligan spelas från september-april varje år och fler och fler duktiga spelare väljer att skippa NHL och ta pengarna i KHL. Slutspelet kallas för Gagarin cup uppkallat efter första människan i rymden.

SHL – Våran egna SHL, blir bättre och bättre för varje år, 14 lag krigar om att vinna den åtråvärda pokalen “Le mat”. Reglerna ändras då och då men det är åtta lag som tar sig till slutspel. De två lagen som kommer sist och näst sist måste kvala sig kvar mot ett lag från hockeyallsvenskan.

Nationella tävlingar i Ishockey

Champions hockey league – Champions hockey league har funnits sen 2013. Det är dom bästa lagen i dom europeiska ligorna som får vara med. Det är inte som i fotbollen att man får kvala in utan kvalet är inhemska ligan. Inga lag från KHL får vara med, 32 lag delas in i åtta grupper. Ettan och tvåan går till slutspel som är bäst av tre.

VM – VM i ishockey spelas varje år, inte vart fjärde som fotboll. Turnering spelas under maj månad och då håller fortfarande slutspelet på i NHL. Dessvärre för alla hockeyälskare ställer inte lagen upp med det bästa möjliga utan tar dom spelarna som är fit for fight efter närmare 100 matcher i NHL.

OS – Ishockeyn är såklart med under Vinter-OS som är vart fjärde år. Nya reglerna som gällde från OS i Pyeongchang är att inga NHL-spelare fick delta.

Detta är bara ett par exempel på vilka ligor som finns, det finns nästan en serie i varenda land i hela Europa. Ishockeyn blir bara större och större. Varje dag erbjuder vi ishockey speltips på ovan nämna ligor och tävlingar.

4,8 rating
100 % upp till 1.250 SEK
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
5,0 rating
Ingen Oddsbonus
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
5,0 rating
100 % upp till 100 SEK
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Streama Ishockey

Nästintill alla ishockey matcher streamas och du kan lätt få tillgång till dom. För att få tillgång så behöver du ha Cmore, Viasat/Viaplay och ett konto hos Bet365, Unibet, Betsson eller Nordicbet. Nedan kommer en lista på vart dom stora ligorna visas:

NHL – Har du ett viaplay konto kan du se alla matcher, NHL visas för tillfället inte på någon betsida. Dock har Bet365 bra live på NHL då man iallafall kan se vilket lag som har puck innehavet under matcherna.

KHL – Har du ett viaplay konto visas ett fåtal matcher. Men Bet365 och Unibet visar dom flesta matcher om du har medel på dina konton.

SHL – Om du vill kika på SHL gör du det genom Cmore. Genom att skaffa ett cmore play har du tillgång till vilken SHL match du önskar.

Champions hockey league – CHL kan de se kostnadsfritt på SVT samt Bet365 och Unibet. Ett par matcher visa på Viaplay.

Hockeyallsvenskan – För att få tillgång till hockeyallsvenskan måste du pröjsa för ett Cmore abonnemang. Om du pröjsar för ett C More får du tillgång till alla matcher på både SHL och Hockeyallsvenskan.

Ishockey-VM – Från och med 2024 har Nent Group rättigheterna på ishockey VM. Det vill säga att ett Viaplay konto gör susen. Innan 2024 kommer du kunna se matcherna på SVT samt Viaplay.

Vill du skriva ishockey speltips?

Vi har flera duktiga ishockey-skribenter men vi växer och behöver därför ännu fler. Tycker du det låter intressant så hör av dig till [email protected] om du är intresserad av att skriva speltips till ishockey.

Efter fotbollen är det ishockey som vi leverar flest speltips till. Här kan du läsa speltips till flera toppligor runt om i världen. Här hittar du allt från 1X2-spel, till över/under-spel eller så kallade prop-spel exempelvis “Spelare X antal skott på mål”.

Alla våra speltips är gratis för dig som läsare. Dagligen kan du ta del av flera olika speltips till en rad olika sporter och våra experter delar med sig av sina tankar helt gratis. Dessutom har vi en communitygrupp där våra läsare delar med sig om sina egna tankar. Klicka här för att gå med i gruppen

Hos Spelrek.se hittar du framförallt speltips från SHL och NHL. Men vi erbjuder även spel på den norska ligan samt från europeiska ligor samt Champions League.

Likaså som fotboll så är Ishockey en stor marknad för spelbolagen och i princip varenda spelbolag erbjuder någon form av spel på hockeymatcherna.
Här listar vi de spelbolag vi anser vara bäst på hockeybetting: