Spelrek 3/6: Saudiarabien – Peru

Published by Spelrek on

Träningsmatch: Saudiarabien - Peru 3/6

VM närmar sig med stormsteg och trupperna ska spikas. Jag väljer idag att rikta blicken mot Schweiz och St Gallen där det på förhand spelas ett väldigt intressant möte.

Saudiarabien med tränaren Juan Antonio Pizzi som vann Copa America 2016 med Chile har väl inte direkt något namnkunnigt lag. Man har valt att spela så många träningsmatcher som möjligt inför VM och detta blir den 4:e på bara några veckor, tidigare resultat har varit vinst mot Algeriet och Grekland med 2-0 i båda matcherna och senast blev det förlust borta mot Italien med 2-1 i en match där man spelade upp sig under den andra halvleken men tyvärr så räckte det inte hela vägen.

Peru har bara spelat en träningsmatch och det var på hemmaplan mot ett reservbetonat Skottland där man vann enkelt med 2-0. Den stora snackisen inte bara i Peru och Sydamerika utan även i hela världen är att storstjärnan Paolo Guerrero är spelklar inför VM. Han blev ertappad med kokain i blodet men påstår att han druckit ”Coca tea” som är lagligt i Peru och nu har alltså en domstol skjutit på målet till efter mästerskapet vilket gör att en eventuell avstängning på 14 månader kan som tidigast träda i kraft efter mästerskapet i Ryssland.

Att Paolo Guerrero nu är spelklar och har anslutit till truppen kommer boosta detta Peru något enormt och mycket mer än vad de flesta tror, vi pratar trots allt om en en spelare som mer eller mindre kan likställas med Neymar eller Messi om man tittar på hur viktiga spelarna är för sina landslag.

Vår rek

Peru är inget lag som man ska ignorera vilket jag känner att många gör. Man kommer till sitt första VM sedan Jesus gick i sandaler, man är fulla av självförtroende och har nu då även precis fått den stora nyheten att Paolo Guerrero är tillgänglig. Matchen spelas på neutral plan i Schweiz och jag skulle bli mycket förvånad om inte Peru minst vinner det här med 1 mål ikväll. Vill även påminna om att förutom Guerrero så finner vi spelare som Cuevas och Farfan i truppen vilket gör Peru till ett lag med bra spets. Som jag förstår det på förhandsrapporterna så kommer Saudi p.g.a sitt matchande även idag spela ett lite mixat lag för att testa lite nya formationer och taktiker medans Peru har sitt bästa lag, enda tveksamheten är om Guerrero startar eller får hoppa in under 2:a halvlek.

Mitt spel blir således: 3/5 units på Peru -1.0 @ 2.14 hos SBOBET. 

För er som bara spelar på EU-bolag så är Nordicbet högst just nu med 2.07.

  • Paulo Guerrero, kommentar överflödig.
  • Ett vässat Peru mot ett Saudi som fortfarande letar efter sin filosofi.
  • Peru är underskattade, mycket bättre än vad folk tror.
  • Trots allt träningsmatch och Saudi har 2 fina skalper i bagaget.

Har du inget konto hos Nordicbet kan du skapa ett HÄR!

  • Sätt in 1.000 SEK
  • Få 1.000 SEK i sportbonus
  • Omsättningskrav: 6x bonus
  • Minimum odds: 1.80
Categories: Spelrek

0 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *