Fantasy Premier League #GW2

Published by Oskar on

Fantasy Premier League #GW2

Gameweek #2 är avslutad och i den här omgången gick Coolbet in och sponsrade med en bonus värd 500 SEK till den person som samlade ihop flest poäng under omgången. Vem som vann denna omgången hittar ni här nedanför. 

Genomgång av #GW2

Unai Emerey har inte haft en lätt start i Arsenal där han i premiären fick ta sig an Manchester City (0-2) och i omgången efter derby mot Chelsea där man efter 20 minuter låg under med 2-0, men strax före halvtid hade man lyckats kvittera men höll ej i 90 minuter och Alonso fick sista ordet med sitt 3-2 mål. Nu väntar det dock ett antal lättare matcher för Arsenal framöver så kanske läge att byta in ett par spelare?

Manchester United skulle till Brighton och hämta hem 3 poäng men efter svagt försvarsspel av VNL samt Bailey så var det istället Brighton som stod som segrare när domaren blåste av matchen. Hur ligger det till egentligen med Mourinho, ryker han som tränare eller är han kvar säsongen ut? Det pågår just nu en diskussion i vår facebookgrupp där åsikterna skiljer sig. 

Harry Kane har aldrig gjort mål i Augusti under sina år i Tottenham. Efter att ha lämnat mållös i premiärmatchen så såg det inte bättre ut i första halvlek mot Fulham. En kanon upp i ribban och Kane såg ut att lämna ännu en Augustimatch mållös. Men så tillslut, vilket är en tröst för oss som har Kane som kapten och inte tror på vidskepligheter, så lossnade det tillslut för Kane som skickade in 3-1 målet i andra halvlek. En annan som gjorde en bra match var Trippier som gjorde det viktiga 2-1 målet och därmed kasserade in fina 11poäng. 

Ryktet gick inför omgången att Aguero skulle bänkas. Vissa valde ändå att ha kvar Argentinaren som kapten och det visade sig vara ett bra beslut. City körde över Huddersfield med hela 6-1 och Aguero noterades för ett hattrick och plockade hem fina 20p, de som hade honom som kapten fick hela 40p.

Liverpool åkte till London för att plocka 3p av Crystal Palace. Trots enorm press första halvlek så fick man inte mål på Crystal Palace utan istället krävdes det en straff där Salah fälldes innan man fick nätet att rassla. En del hävdar att Salah dyker medan en del hävdar att det är en solklar straff, precis som vanligt med andra ord. 

På stopptid fick sedan Mané in 2-0 och satte spiken i kistan. Salah var den populäraste spelaren i Fantasy men han är hittills endast noterad på 1 mål medan anfallskollegan Mané står noterad på 3 mål. 

Richarlison i Everton hade en fin premiär där han stod för båda av Evertons mål i 2-2 mötet mot Wolves. Inför #GW2 så tog vi fram Omgångens spel hos vår sponsor Coolbet. Det var Richarlison gör mål mot Southampton till hela 3.75. Vi behövde inte vänta länge innan det spelet gick att rätta då Richarlison hittade nätet redan i 30e minuten. Nyförvärvet har haft en strålande start i sitt nya lag och vi ser att han finns med i mångas FPL-elva. Snyggt jobbat!

Vinnaren av #GW2

Det är väl kanske inte speciellt svårt att lista ut att vinnaren av #GW2 med största sannolikhet skulle sitta inne med Aguero som kapten. 
Omgångens vinnare heter Rasmus Bengtsson och noterades för hela 101 poäng denna omgång. Han var den enda som samlade ihop över 100 poäng denna omgång, grymt jobbat! Med sin imponerande omgång klättrar han upp på en 45e plats i jakten på förstapriset som är en Valfri fotbollsresa värd 10.000 SEK.

Här nedanför hittar ni Rasmus elva som han tog hem #GW2 med.

#GW3

Under #GW3 så kommer den som får ihop mest poäng få en valfri standardmatchtröja från www.unisportstore.com. 

Veckans FPL-spel: Harry Kane gör mål

Harry Kane bröt förbannelsen och gjorde tillslut sitt efterlängtade mål i Augusti. Nu är det dags för Spurs att åka till Manchester som släppte in hela 3 mål borta mot Brighton. Vi tror att Kane fortsätter sin målproduktion och tror att han får in minst en kasse mot Manchester United.

Hos Bethard får vi oddset 2.10 på att Kane hittar målet igen
Har ni inget konto hos Bethard kan ni öppna det här!

Bonuslistan

Vi har nyligen uppdaterat vår bonuslista med ett antal nya bonusar. Där hittar ni all information ni kan tänkas behöva med omsättningskrav, insättningsbelopp, minimum odds etc. Dessutom har varje spelbolag en detaljerad recension. 

Så passa på att fylla på spelkassan nu när storligorna drar igång. 

Bonuslistan hittar ni – HÄR

Missa inte heller vår Facebookgrupp där du hittar dagliga rekar samt en mängd roliga tävlingar för våra medlemmar


0 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *