Fantasy Premier League med Spelrek.se

Published by Simon Andersson on

Vinn Spelreks Fantasy-liga

I samma veva som många av våra samarbetspartner som 10bet, 888sport, Unibet, Coolbet m.fl lanserar sina tävlingar för kommande säsonger så gör även vi på Spelrek detta.  Därför presenterar vi den ärofyllda och populära tävlingen Fantasy Premier league som går av stapeln 10/8. Du kommer ha chans till ett förstapris på hela 10.000 SEK hos en välkänd arrangör av fotbollsresor, men det stoppar inte där, utan vi kommer dela ut priser varje vecka till omgångens bästa manager.

Fantasy Premier League är ett managerspel som skapats av EA sports, som blivit oerhört populärt de senaste åren. Det utspelar sig under kommande Premier League-säsong och varje år deltar drygt 5 miljoner spelare varav 50.000 av dessa är svenskar.

Du får starta med 100 miljoner pund och du ska då köpa dig 15 spelare, varav max tre från varje klubb. Av dessa 15 spelare så är det två målvakter, fem backar, fem mittfältare och tre forwards du väljer.

Du får sedan olika poäng beroende på dina spelares prestationer och positioner.

Alla spelare får 1 poäng om de spelar i matchen, att spela definieras att man är på plan, en minut räcker så ett sent inbyte ger poäng. Spelarna får extrapoäng om de spelat 60 min i en match.

Målvakt, backar och mittfältare får poäng om laget lyckas hålla nollan. Alla spelare får även poäng för mål och assist, men avdrag om de missar en straff eller får kort. Målvakten får kanske inte så otippat extrapoäng om han gör en bra match, de får ett extrapoäng för var femte räddning.

Backar och mittfältare får mer poäng om de gör mål och assist än om en forward gör det.

Utöver dessa ovannämnda standardpoängen så delas det ut extrapoäng varje match, dessa bygger på en rad olika faktorer men oftast är det målgörare och assisterande som kniper dessa.

Det är enkelt att delta och dessutom helt gratis,

1.Gör ett konto HÄR!

2.Registrera er sedan i vår liga med koden: 1804574-412795

Efter steg två är du med och tävlar, utöver äran så har vi oerhört mycket smaskiga priser i potten. Lyckas du vinna vår liga så erhåller du ett presentkort på en välkänd resebyrå som arrangerar fotbollsresor på hela 10.000 SEK(!!!)

Utöver förstapriset så kommer vi även ha priser vid varje avslutad omgång (det är 38 omgångar i Premier League), där det kommer dyka upp priser likt: bonusar hos div spelsidor, matchtröjor och mycket mer!

För att inte gå miste om viktig information, analyser och allt hets mellan vännerna så föreslår vi er att gå med i vår grupp på Facebook då det är här den mesta trafik sker. Är ni inte med hittar ni den HÄR!

Med detta sagt önskar vi er LYCKA TILL och hoppas vi ses i ligan, har ni några som helst frågor så ber vi er kontakta en admin/moderator i vår Facebook-grupp

Boosta spelkassan inför kommande fotbollssäsonger!

Boosta spelkassan inför exempelvis Premier League genom att ta ut en sportbonus! Här listar vi 3 olika sportbonusar som erbjuder en mängd grymma spel på fotbolls-VM!

100 % bonus hos Coolbet
100 % bonus hos 888sport
50 % bonus hos 10bet
 • Sätt in 1.000 SEK
 • Få 1.000 SEK i bonus
 • Omsättningskrav: 6x
 • Minimum odds: 1.50
 • Sätt in 1.500 SEK
 • Få 1.500 SEK i bonus
 • Omsättningskrav: 10x
 • Minimum odds: 1.50
 • Sätt in 2.000 SEK
 • Få 1.000 SEK i bonus
 • Omsättningskrav: 8x
 • Minimum odds 1.80
Du har väl inte missat...?

… att vi varje dag har spelrekommendationer noggrant utvalda av våra duktiga sportskribenter? De flesta hittar du i vår Facebook-grupp, är du inte med finns den HÄR!

… att vi har en hel sektion med bonusar som vi vågar garantera passar alla oavsett summa du tänkt spela för, den hittar du HÄR!

Categories: Nyheter

0 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *