Spelrek 21/7: Shanghai SIPG – Guangzhou Evergrande

Published by Spelrek on

CSL : Shanghai SIPG - Guangzhou Evergrande

Vi beger oss mot Kina och kollar närmare på landets inofficiella tungviktsmöte, Vitor Pereira vs Fabio Cannavaro, Oscar vs Paulinho, Hulk vs Ricardo Goulart.

Det har spelats en match sedan VM-uppehållet, Shanghai fick 1-1 borta mot Shandong Luneng i en match där man var det klart bättre laget men bollen ville inte in i mål mer än en gång. Bättre gick det för Evergrande som totalt körde över Guizhou Zhicheng med 4-0 efter att nyförvärvet Talisca gjorde hattrick + en assist i sin debut.

Shanghai ligger på en 2:a plats, 1 poäng bakom suveräna Beijing Guoan och kommer slåss där uppe till den sista matchen. Man är ett lag som lever mycket på sin offensiv, mest mål i ligan har man gjort och skytteligaledaren heter Wu Lei, alltså inte Hulk som svalnat lite under den här säsongen.

Guangzhou Evergrande ligger på en 4:e plats, 3 poäng bakom lördagens motståndare och har målskillnaden 23-16. Man har blivit en aning svårare att göra mål på, för er som följt ligan de senaste åren så vet ni att när Evergrande spelar viktiga matcher så brukar det vara fullständig vilda västern.

Jag gillar normalt inte H2H-statistik men tycker den har en aning mer tyngd när det är rätt så lika trupper de senaste åren + när det innefattar speciella möten, just det här mötet är ett speciellt möte och för att stärka min tes om ”vilda västern” så kommer här de senaste möterna under 2017 och 2018: 1-4, 5-2, 4-0, 2-1, 2-2 och 3-2. Lägger vi därtill att Evergrande verkar ha fått in ett lysande nyförvärv i Talisca så förstår ni vart vi är påväg.

Vår rek

Min rekommendation i den här matchen kommer givetvis att landa i ett överspel, jag tar det redan nu då de asiatiska matcherna har en tendens att bli rejält spelade när den regionen vaknar till liv vilket är runt det svenska morgonkaffet.

Jag väljer att spela:

4/5 units på Över 3.0 @ 1.94 hos SBOBET.

2/5 units på Över 4.5 @ 4.50 hos Betfair.

  • H2H-statistiken ser minst sagt lovande ut.
  • Nytt offensivt blod.
  • Båda lagen har sina styrkor i det offensiva spelet, räknar kallt med vilda västern.
  • 2 taktiskt skickliga tränare, det finns alltid en risk att de tar ut varandra.

Har du inget konto hos Betfair kan du skapa ett HÄR!

  • Sätt in 1.000 SEK
  • Få 1.000 SEK i sportbonus
  • Omsättningskrav: 4x bonus
  • Minimum odds: 1.60
Categories: Spelrek

0 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *