Spelrek 11/8 : Dags att det vänder för Örebro?

Published by Oskar on

Liga : Match

Efter sommaruppehållet så har det inte sett bra ut för Örebro. Efter 5 spelade matcher så har man endast skramlat ihop 1 poäng på andra sidan plan står ett annat lag i kris, nämligen Brommapojkarna som tog första 3poängaren sedan maj i förra omången.

Innan sommaruppehållet så var Örebro ett av de formstarkaste lagen med endast 2 förluster på de 11 inledande matcherna och nu gäller de att man hittar tillbaka till den formen och vad passar då inte bättre än att ta emot ett av allsvenskans sämsta lag på hemmaplan. 

Häcken har varit bättre än vad resultaten visar. I senaste mötet mot Häcken var det ett jämnt möte och man tappade in det avgörande målet i slutminutrarna. Mot IFK Göteborg var man återigen jämna men Nordin Gerzic tog ett idiotiskt rött kort i början av matchen vilket gav en enorm uppförsbacke för Örebro och sedan fått stryk av Malmö FF som kommit igång på allvar igen. 

Örebro har i dagarna lånat in U21-meriterade Viktor Tranberg från FC Nordsjälland och han var med och tränade med laget under torsdagen. 

Vår rek

Örebro är bättre än de senaste resultaten visar och nu är det verkligen dags att man tar 3poäng för självförtroendet. 

Spelet vi lägger blir därför Örebrovinst  till 1.60. Oddset hittar vi hos 888sport som erbjuder en insättningsbonus upp till 1.500 SEK för nya kunder. 

  • Örebro är ett bättre lag
  • Örebro har spelat bättre än vad resultaten visar
  • BP vann förra matchen, positiva känslor i laget?

Har du inget konto hos 888sport kan du skapa ett HÄR!

  • Sätt in 1.500 SEK
  • Få 1.500 SEK i sportbonus
  • Omsättningskrav: 10x bonus
  • Minimum odds: 1.5

0 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *