Spelrek 11/8: Två lag med tveksam form

Published by Spelrek on

Primera Division: Union Española - U. de Chile

Senaste reken här på sajten, Palmeiras +0, gick vägen och även om jag faktiskt inte kollat upp hur det ligger till precis så har min träffprocent när det kommer till sajtrekarna varit löjligt hög den senaste tiden.

Idag finns det massvis av trevliga spel, har redan slängt upp en tråd inne i facebookgruppen, klicka HÄR för att komma direkt till tråden.

Nåväl, här ska jag kika lite närmare på en match mellan två lag som båda såg hur bra som helst ut vid årsskiftet men som nu istället endast ser ut som skuggor av sina forna jag.

Union Española har kanske genomgått den största förändringen då man rent spelmässigt gick från att vara landets stabilaste lag till att bli rena Hawaii-gänget och faktiskt det målgladaste laget i ligan med sina 3.11 mål/match (för och emot). I år har man fått förlita sig en del på agentinaren Tobias Figueroa som pangat in 13 mål på 18 matcher. Tyvärr för Unions del så saknas han idag efter att ha blivit utvisad senast. Detsamma gäller även viktige mittfältaren Gallucci Otero.

La U, som Universidad de Chile kallas, gick vi emot i den senaste omgången med god framgång och beskrev dem som en klubb i kaos. Vad har hänt sedan dess? Jo, nyförvärven Gonzalo Espinoza och Angelo Henriquez har hunnit bli spelklara. Espinoza, som lämnade klubben för drygt ett år sen, var en oerhörd viktig spelare för balansen i La Us mittfält. Just balansen har varit lite av La Us akilleshäl och hans återkomst är MYCKET välkommen. Andra nyförvärvet, Angelo Henriquez, är även han tillbaka i La U. Dock har hans utlandsäventyr varit bra mycket längre. Efter genombrottsåret i just La U plockades han in som en lovande talang av Manchester United. Klubbadresserna har därefter varit många i vilka han haft både bra och dåliga säsonger. Angelo, som fortfarande bara är 24 år ung, hoppas att han ska få en nytändning i La U så att han förhoppningsvis kan nå sin fulla potential. Hans målsnitt har stagnerat en aning dem senaste åren men det är viktigt att poängtera vad som är Angelos styrkor. Han brukar ha killer instinct, även om den lyst med sin frånvaro det senaste året, men han är också en oerhörd smart och välskolad anfallare. Dvs. att han löper alltid i luckorna och gör sina lagkamrater bättre. Jag tror att han kommer att göra mycket gott för La Us underbarn Yeferson Soteldo, en spelare som alltid markeras väldigt tight och sällan bjuds på ytor då han är livsfarlig när han väl får dem.

Vår rek

Här har vi två lag som kommer till matchen i tämligen dålig form. Skillnaden idag är att La U kommer förstärkta med två vassa namn som är klart bättre än det de hade tidigare på dem positionerna medan Union saknar sin överlägset bästa målskytt + en oerhörd viktig mittfältare.

Matchen spelas förövrigt i Santiago vilket betyder att La Us fans har lika nära till den här matchen som till vilken hemmamatch som helst.

Spelet här blir Universidad de Chile +0 @ 1.81, 3 Units. Taget hos Mr. Green. Oddset finns även hos övriga Kambi-bolag.

  • Matchen spelas i Santiago, där La U har klart störst fanskara
  • La U har 2 grymma nyförvärv, Union sknar 2 nyckelspelare
  • Union har inte vunnit sedan 15/6, då mot ett div.3 lag i cupen.
  • La Us form.

Har du inget konto hos Mr. Green kan du skapa ett HÄR!

  • Sätt in upp till 500 SEK
  • Få en 100% oddsboost, upp till 5000 SEK
  • Omsättningskrav: Inget
  • Minimum odds: Inget
Categories: Spelrek

0 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *