Spelrek 12/8 till Viitorul Constanta – Botosani: Hemmasviten fortsätter?

Published by Timmy on

Viitorul Constanta
Oavgjort
Botosani
bet365
 • Insättning: 1.000 SEK
 • Bonus: 1.000 Spelkrediter
 • Omsättningskrav: 1x bonus
 • Minimum odds: -

Speltips

 • Match: Viitorul Constanta - Botosani
 • Datum: - 12 augusti
 • Tid: 20:00
 • Speltips: Viitorul Constanta rak
 • Odds: 1.90
 • Units: 2/5 units
 • Spelbolag: Bet365

Den senaste reken hittade tyvärr inte hem och min svit på sju raka vinstspel hos Spelrek.se tog därmed slut. Så är det ibland. Det är bara att kliva upp på hästen igen och köra vidare.

Idag testar jag (håll i er) ett spel från den rumänska fotbollsligan. Jag tycker oddset står alldeles för högt och spelet är helt klart värd en mindre slant i mitt tycke. Inte minst med tanke på att oddset är betydligt lägre på andra spelbolag samt att hemmalaget har 13 (!) raka matcher i sin hemmaborg utan förlust. Det är såklart väldigt respektingivande siffror.  

Stark start på säsongen

Kvällens hemmalag, Viitorul Constanta, har fått en fin start på säsongen med tre vinster och ett oavgjort resultat på de fyra inledande matcherna. På hemmaplan har man besegrat Din. Bucuresti med hela 5-0 (!) och Hermannstadt med uddamålet 3-2. Lägg där till att man 2-1-besegrade belgiska Gent i Europa League-kvalet för ett par veckor sedan.

Den starka starten har placerat Viitorul Constanta på en tredjeplats i tabellen med en målskillnad på hela 11-4. Tabellettan CFR Clug och tvåan Poli lasi har spelat en match mer än Viitorul Constanta, vilket innebär att kvällens hemmalag tar över serieledningen vid vinst i afton.

Viitorul Constanta är ett otroligt starkt hemmalag. Faktum är att den rumänska toppklubben är obesegrade i 13 (!) raka hemmamatcher där elva av matcherna slutat med vinst. Under denna period har laget gjort hela 39 mål framåt och släppt in elva mål bakåt. Inget dåligt målsnitt.

Tabelltrean ska ha goda chanser att ta över serieledningen i afton.

Ingen oäven motståndare

Viitorul Constantas motståndare i afton är ingen mindre än Botosani. Även Botosani har inlett säsongen starkt med två vinster och två oavgjorda matcher. De resultaten har gjort att laget ligger på en fin sjätteplats i tabellen endast två poäng bakom kvällens motståndare. 

Botosani har absolut kapacitet för att skaka Viitorul Constanta, men känslan är ändå att hemmaplansfördelen är för stark i detta möta. Botosani vann förvisso sin senaste bortamatch, men innan dess hade man bara en seger på sina fyra senaste matcher på resande fot.

Botosani brukar dessutom ha det väldigt tufft på bortaplan mot Viitorul Constanta historiskt sett då kvällens hemmalag vunnit fem raka matcher och har en målskillnad på 10-3 på dessa.

Dagens speltips

Viitorul Constanta är ett rutinerat lag som går för en topplacering i tabellen även den här säsongen. Laget är brutalt bra på hemmaplan och har fått en kanonstart på årets säsong. Vid vinst i afton tar man över serieledningen från stjärnlaget, CFR Cluj. Bara en sådan sak är en tillräckligt stor motivationsfaktor för att göra allt för att vinna i afton. 

Botosani är ett bra lag och ska absolut inte underskattas, men med tanke på bortaplan ska laget ha svårt för att vinna eller rent av ta poäng. Botosani kommer dessutom från fem (!) raka förluster på bortaplan mot Viitorul Constanta. Det sitter såklart någonstans i huvudet på såväl spelare som ledare. 

Jag väljer därför att spela Viitorul Constanta rak till oddset 1.90.

 • Viitorul Constanta tar över serieledningen vid vinst i afton
 • Viitorul Constanta har 13 (!) raka hemmamatcher utan förlust
 • Viitorul Constanta har fem raka inbördes segrar på hemmaplan
 • Botosani är underdog och har kapacitet för att störa

Oddset hittar vi hos Bet365 som erbjuder en bonus upp till X SEK för nya kunder. 
Missa inte vår lista samtliga sportbonusar.

Ni har väl inte missat att Spelrek har en Facebookgrupp? Där kan du dela med dig av dina egna speltips och dessutom delta i tävlingar och ta del av exklusiva speltips


0 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *