100 Thieves vs G2

Speltips: 100T rak (+mer)

Spelstopp: 16:30

Odds: 1.90

Units: 4 (1-5)

Förra helgens rek gick dessvärre inte vägen när Astralis fick stryk av Na’Vi i elimineringsmatchen och åkte där med ut Blast och behöver kvala ännu en gång för att ta sig till deras Spring finals. Ikväll är sista initiala veckan av Blast Premier och lagen som står på schemat är 100 Thieves, G2, OG samt Evil Geniuses

100 Thieves

Relativt bra resultat strax innan avbrottet som varit innan jul, i EPL finals kom de på 7e plats och precis innan det, i Peking, kom de tvåa efter vinster mot bl.a. Ence och Vitality. Nu har de haft tid att vila sig ordentligt men även bootcampa i Nordamerika men vad som setts på spelarnas sociala medier, har de även bootcampat här i Europa, för att få möta andra lag och ett annat spel som inte finns på samma sätt i NA.

G2

Även dem kommer in helt kalla till denna turnering och har inte spelat en officiell match sedan början av Januari, som var online. De lyckades där knipa en plats i IEM Katowice efter vinster mot AGO samt Mad Lions. Innan det lyckades de även vinna Champions Cup, dock var det inte högpackat med de ”bästa” lagen utan G2 kom in som favoriter och ställdes mot lag som ENCE samt Furia, som inte riktigt har presterat på senaste tiden. 

Vi har sett G2 ha väldiga problem innan jul när det har blivit hektiskt, likt Na’Vi när de tagit in en ny spelare. Speciellt på de mer strategiska kartorna, vilket får mig att tro att de fortfarande kan släppa igenom Mirage till 100T. Nu har de haft cirka 1,5månad att ta ett break samt träna på kommunikationen. Anledningen till att det är problem med kommunikationen är för att i laget är det tre fransmän, som tidigare aldrig spelat i ett engelsktalande lag. 

Även fast jag tror att deras kommunikation har blivit mycket bättre, tror jag inte att de kommer ha en chans emot 100T, varken strategiskt eller individuellt. 

Dagens speltips

Jag personligen tycker det är HELT otroligt att G2 är favoriter hos unibet, de är lite olik de andra spelbolagen som har det som en 50/50 match, men det tackar vi för och plockar hem det fina oddset 1.95!

Därför spelar jag 100T rak till oddset 1.95. (4u) UNIBET

Jag tror även hårt på att 100T kommer ha möjligheten att spöa G2 med 2-0, även fast G2 är favoriterna

Därför spelar jag 100T -1,5 till oddset 3.50. (1u) BET365

Unibet har även lagt till ett flertal ”roliga odds” där man kan spela på antal kills av spelarna. Jag tycker att de har sagt 100T’s ”support” spelare Liazz väldigt lågt på ö/u och kommer därför spela ett överodds på honom

Därför spelar jag Liazz ö 16,5 kills KARTA 1 till oddset 2.00 (2u) UNIBET

Oddset hittar vi hos Unibet samt Bet365 som erbjuder 100 % upp till 1.000 SEK / 100 % upp till 1.000 Spelkrediter

  • Båda lagen är "kalla" och finns ingen fördel till någon där.
  • 100 Thieves var ett mycket bättre lag än G2 innan jul
  • Ranking på HLTV har en fördel till 100 Thieves, de är #7 och möter #10.
  • Ifall G2 övat mycket på sin kommunikation kan de vinna åtminstonde en karta

Gå med i vår facebookgrupp

I vår facebookgrupp hittar du exklusiva speltips och roliga tävlingar

spelrek

Spelrek.se är en obereonde aktör. Vi är inte knutna till något spelbolag och våra recensioner är våra egna åsikter.