Spelrek 18/7 till Farah/Cabal-Dodig/Polasek: Titelmatch!

Published by OskarJ on

Farah/Cabal
Dodig/Polasek
bethard
 • Insättning: 1.000 SEK
 • Bonus: 1.000 SEK
 • Omsättningskrav: 8x bonus
 • Minimum odds: 1.50

Speltips

 • Match: Farah/Cabal-Dodig/Polasek
 • Datum: 18 augusti
 • Tid: cirka 18:15
 • Speltips: Farah/Cabal
 • Odds: 1.67
 • Units: 4/5 units
 • Spelbolag: Bethard

Hallå där! Formen är riktigt god med 3/3 varav två tennisspel av dom tre. Idag kör vi på finalen i dubbeltävlingen i Cincinnati. Det hel Colombiska paret Farah/Cabal har gjort en fin säsong som nu möter den nya paret Dodig/Polasek som gjorde en vass Wimbledon.

Cabal/Farah är bäst i världen för tillfället!

Cabal/Farah är etta på rankingen för tillfället, man vann Wimbledon och formen är bra. Man har lirat två tävlingen efter Wimbledon och båda är på Hardcourt och det har gått sådär, en kvartsfinal och en torsk i första rundan är facit. Jag tycker att det Colombiska paret är hetast för tillfället i dubbelvärlden, man har ett riktigt fint spel och inställningen på banan är 100% varenda gång man står på banan. Man har gjort en riktigt fin tävling här i Cincinnati, det var andra omgången mot Bopanna/Shapovalov som var tight med vinst 10-8 i avgörande. Spelet i denna tävling har varit stabilt som sagt men något som stuckit ut rejält är returtagandet, det har varit hur bra som helst och har snittat cirka åtta breakbollar per match och då vinner man dubbelmatcher då 40-40 i gamet är avgörande boll. Cabal/Farah är exakt lika bra enligt mig och har inga direkta svagheter, man servar bra, bra returspel och riktigt fin volley. Grundspelet har lite mer att önska men man slår max 15 slag per spelare från baslinjen. Nej, grabbarna från Colombia ska vinna denna final och har sett stabila ut, man är redo för Us Open som startar alldeles strax och favoriterna där är Cabal/Farah.

Dodig/Polasek har gjort riktigt fina resultat under den korta perioden man lirat ihop.

Nya konstellationen i dubbelvärlden stavas Dodig/Polasek, man gjorde en riktigt fin grässäsong efter torsk i semifinal i Wimbledon, riktigt starkt för att vara nästan första tävlingen ihop. Innan Dodig valde att lira med Polasek, lirade Polasek på Challengernivå som han var nästan för bra för, han åkte nästan aldrig ut innan semifinal och vann ett par titlar, men nivån upp till ATP är riktigt stor men han fixade det riktigt bra. Efter Wimbledon bytte konstigt nog båda paret partner och lirade ett par tävlingar med andra spelare, enligt mig jättekonstigt eftersom dom gick så bra. Senast i Montreal rök man redan i första omgången, inte så konstigt eftersom man aldrig spelat på hardcourt ihop. I denna turnering har man endast tappat ett set och då har man mött dubbelpar som bröderna Bryan, Kubot/Melo och Jamie Murray med partner, riktigt imponerande. Jag tycker paret kompenserar varandra riktigt fint och har egentligen allt för att bli bland dom bästa i världen. Dodig är redan världsspelare inom dubbel och Polasek är född 1985 och har ett par år kvar innan han är körd. Dodig är enligt mig den bästa spelaren i laget men Polasek har haft hög nivå senaste tiden undantaget var senast i Montreal. Killarna servar fint och bjuder inte på många breakbollar men returerna kan blanda och ge, det passar inte bra mot Cabal/Farah som servar riktigt fint. Jag tror det tar stopp här för succeparet. Polasek kan inte spela sin livstennis i fem matcher i rad och Dodig har spelat drömtennis också, nivån håller dessvärre inte för att slå världens bästa dubbelpar för tillfället.

Dagens speltips

Jag tar Farah/Cabal utan att blinka, killarna är i bra form och ska bara vinna denna final. Dodig/Polasek står fortfarande utan ATP titel ihop och det är inte lätt att gå in i sådann här står final och prestera tennis som man gjort under veckan. Farah/Cabal är ett bättre dubbelpar än motståndarna och det kommer man att visa upp i kvällens batalj.

Jag väljer därför att spela Cabal/Farah till oddset 1.67.

 • Farah/Cabal är rankade etta
 • Team Colombia har servat bra hela tävlingen
 • Farah/Cabal vill hitta något positivt innan US OPEN.
 • Dodig/Polasek har gjort riktigt fina matcher ihop under sin korta karriär ihop.

Oddset hittar vi hos Bethard som erbjuder en bonus upp till 1000 SEK för nya kunder. 
Missa inte vår lista samtliga sportbonusar.

Ni har väl inte missat att Spelrek har en Facebookgrupp? Där kan du dela med dig av dina egna speltips och dessutom delta i tävlingar och ta del av exklusiva speltips


0 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *